Hogy képes ennyit nőni a mellem? És még fog is!
Figyelt kérdés
Terhességem előtt kb. normál diónyi (!!!) méretű mirigyállományom volt, azaz nagyjából teljesen lapos voltam. Most vagyok 20 hetes, és már C-s melltartót kellett vennem, és még mindig csak nő és nő. Mekkora lesz így a végén?!2013. jún. 7. 22:10
11/13 anonim válasza:
Nekem 75B kosárból lett 80DD. Egy hónapig szoptattam, aztán szépen elkezdett vissza húzódni a méret, de nem ment vissza teljesen. 75C-nél megálltam. 2 kiló súlyfeleslegem van, de az sajna nem a mellemen. :) Azt ajánlom, hogy ha már reped a bőröd, vegyél terhescsíkra való testápolót és reggel-este kendd be. Én kentem de csak reggel és nem volt elég.
12/13 anonim válasza:
Nekem 90/B-ről nőtt eddig 90/DD-re és még nő... Eddig sem volt kis mellem, de hát most. :D
13/13 anonim válasza:
nem olyan mar mint volt, de sokkal rosszabbat vartam, tulajdonkeppen csak annyit latni, hogy szoptattam azt az oriasi meretet nem, de nem volt egyaltalan csikos, kentem becsulettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!