Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy képes ennyit nőni a...

Hogy képes ennyit nőni a mellem? És még fog is!

Figyelt kérdés
Terhességem előtt kb. normál diónyi (!!!) méretű mirigyállományom volt, azaz nagyjából teljesen lapos voltam. Most vagyok 20 hetes, és már C-s melltartót kellett vennem, és még mindig csak nő és nő. Mekkora lesz így a végén?!
2013. jún. 7. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 75B kosárból lett 80DD. Egy hónapig szoptattam, aztán szépen elkezdett vissza húzódni a méret, de nem ment vissza teljesen. 75C-nél megálltam. 2 kiló súlyfeleslegem van, de az sajna nem a mellemen. :) Azt ajánlom, hogy ha már reped a bőröd, vegyél terhescsíkra való testápolót és reggel-este kendd be. Én kentem de csak reggel és nem volt elég.
2013. jún. 8. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 90/B-ről nőtt eddig 90/DD-re és még nő... Eddig sem volt kis mellem, de hát most. :D
2013. jún. 8. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
nem olyan mar mint volt, de sokkal rosszabbat vartam, tulajdonkeppen csak annyit latni, hogy szoptattam azt az oriasi meretet nem, de nem volt egyaltalan csikos, kentem becsulettel
2013. jún. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!