Miért kezdett el megint nőni a mellem? 15/L
Figyelt kérdés
Kb. 10 éves koromban kezdtek el nőni a melleim, 3 év alatt szépen elérték mostani mérteküket, azóta nem is nőttek semmit. 75/B-s melltartót hordok, ami szerintem pont jó méret, de az utóbbi időben újra néha-néha fáj a mellem, ugyanúgy, mint amikor növésben voltak. A tükörben is látom, hogy mintha szélesebb lennék mellben, gömbölyűbbek lennének. Szerintetek ez lehetséges, hogy újra elkezdtek nőni a melleim? 15/L2011. dec. 4. 09:36
1/7 anonim válasza:
Mert még nem fejeződött be a fejlődésed.
2/7 anonim válasza:
szerintem fordulj nőgyógyászhoz,ő meg tudja ítélni,hogy ez normális-e,nem csupán ránézésre,de különféle vizsgálatokból(szerintem egy vérvétel se árt ilyen esetben,abból lehet hormonális dolgokra következtetni)
3/7 anonim válasza:
talán azért,mert 15 évesen még fejlődsz,nősz,21 évesen leszel teljesen kifejlődve,érett,ezért is mondják,hogy korai ilyen korban szexuális életet élni
5/7 anonim válasza:
Én is így voltam, mint te :))) 16 évesen egy (nekem pont megfelelő) 80b-s mellem volt, 21 éves koromra 95b lett belőle. Te is változol még, mire végleges méretet öltenek. L27
6/7 bubus2 válasza:
persze, meg ez attól is függ h híztál e vagy nem....
7/7 anonim válasza:
Nyugi!
Nekem évekig 65/A-sok voltak, aztán idén nyáron nekiálltak megint. Úgyhogy most már 75/A-s vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!