85/B-s mellem mennyit fog még nőni a terhesség alatt?
Olvastam valahol,hogy egy 75/B-s kismamának 90/C-s lett a melle a terhesség alatt és a védőnője azt mondta,hogy ez a szoptatás alatt még tovább nőhet.
Ha nekem már eleve 85/B,akkor szerintetek mire számíthatok? Volt valaki ugyanígy mint én,neki mekkora lett szoptatásig a melle?
Egy kicsit aggódom,mert nekem ez a 85/B pont ideális és félek,hogy mi lesz belőle.
Ez egyéntöl függ, van, akinek alig változik, van akinek meg sokat.
Nekem 75/B-röl 75/C-re, a lányomnak 75/C-röl 80/E-re változott.
Elso terhesseg alatt 75Brol nott 85Cre, szoptatas elmaradt, mert nem indult be a tejem, igy leapadt az eredeti meretre, miutan lefogytam. Viszont azalatt a terhesseg alatt hiztam 25 kg-ot vekony testalkatra, a cicim novekedese nagyreszt emiatt volt, mert ugye a cici zsir, ha hizunk no, ha fogyunk apad.
Masodik terhesseg alatt alig hiztam, vekony voltam vegig, a cicim maradt 75B, viszont feszes, telt lett.
Nem lehet megmondani, hogy mi lesz a te melleddel.
Szia.
Azt nem tudom mekkora lesz, 28hetes vagyok. De nekem +6kg.val mar 85/Bröl 90/Ds !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!