Ilyen melegben csak nekem nincs kedvem / erőm kimozdulni? Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
19l vagyok, de tegnap az évzáróra sem akartam elmenni, annyira meleg van. Élni sincs kedvem, pedig nagyon szeretem a nyarat. 15 perc után megfájdult a fejem ebben a melegben. Szívesen felmennék a városba, de ebben a melegben 5 perc után úgy néznék ki, mint aki egész nap napszámban volt. Kedvem sincs kitenni a lábam a lakásból.
Ti hogy vagytok ezzel? Mit csináltok ilyenkor? Én már eléggé unok TV-zni, zenét hallgatni, netezni, olvasni :(
Én imádom a nyarat és a meleget is, szerencsére jól viselem.
Ha mégis itthon vagyok, mert olyan nagy a kánikula és nem tudok strandra menni, akkor sorozatot nézek/olvasok, vagy a kutyusommal vagyok.
Egyébként majdnem minden nap szoktam 1 órát napozni, kutyussal sétálni menni/játszani, este futni menni, itthon edzeni, barátnőkkel megenni egy fagyit, vagy inni egy szörpöt, mikor hogy jön ki.
Én most érettségiztem. De mióta meg van nagyon itthon se voltam.
Eddig koncertekre rohangáltam. /ez kb. szombatig megy/ Vassárnap strandolni akarok menni.
Jövőhéten 1 nap be kell mennem megint a szomszéd városba. /várhatóan oda pénteken megyek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!