Mit kell vinni egy pizsipartira? Mit szokás egy ilyeneken csinálni?
Én ilyenkor semmi extrát nem szoktam vinni. Legalábbis nálunk a csajos este az ilyen lazulós,filmnézős,hülyülős,bulis képeket/videkóat visszanézünk,pletykálunk :D, kibeszéljük az egész életünket ilyesmik:)
Egy picike táskába beleszoktam férni, viszek:
bugyit,zoknit meg egy trikót (aludni)
meg másnapra valami ruhát bedobok illetve fogkefét,parfüm.. és kb ennyit.
Ha valamit megbeszélünk a lányokkal akkor azt..
Illetve mindig szoktam vinni valami csipszet,üditőt valamit,hogy ne üres kézzel menjek :D (erről nem tudnak leszoktatni)
Beszélj a lányokkal,hogy vigyél-e valamit- úgyis aztmondják,hogy nem- de vihetsz magazinokat vagy amit szerettek csinálni, vizpipát. Fogalmam nincs milyen lányok vagytok :D
Pont ugyanazt válaszolnám, mint az első. :D Minden szóval egyetértek, ugyanezt csinálom, viszem én is. :)
16L
Én szoktam vinni egy pattogatott kukoricát meg egy üdítőt.
Meg magamnak egy pizsit,fogkefét. Általában fürödni nem szoktunk mert d.u megyünk lefürödve :D
vigyél pizsit ja és valami kaját meg üdítőt.ja és tisztasági csomagot amibe a legfontosabbak:
-fogkefe,fogselyem
-arctisztító
-betét/tampon
-tusfürdő
mi ilyeneket szoktunk.vagy borotvát is.mi egyszer a barinőimmel 4-en voltunk.egy fürdőszobába fürödtünk.mikoözbe valaki zuhanyzott addig valaki a fogát mosta a másik kettő meg dumált meg hülyült a tönbbiekkel.szegény lb-nek pont akkor jött meg és tökre égett mert nem mert kitől kérni betétet mert neki pont nem volt.természetesen nagy volt a "kínálat" mert mindenki tele volt betétekkel v tamponokkal.mi nem szégyeltük.fürdés után négyen egy kétszemélyes ágyba kuporodtunk és popcornal filmet néztünk(horrort)majd hajnalig pletykáztunk:)nálunk olyen volt a pizsiparty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!