Ha betegek vagytok és nem mentek el az iskolába, akkor mit szoktatok csinálni otthon?
Figyelt kérdés
Pl. feküdni az ágyban, számítógépezni, vagy ilyesmi.2013. jan. 30. 11:27
1/8 anonim válasza:
Amikor kisebb voltam akkor mesét néztem. Mostanában filmet nézek meg ilyenek vagy alszok. Meg szoktam gépezni is de nem olyan sokat mert kiesik a szemem ha meg vagyok fázva.
2/8 anonim válasza:
Pihenni, aludni, hogy minél hamarabb átmenjen. Tv-t, filmet, mesét nézni (ágyból), de számítógépezni nem.
3/8 anonim válasza:
Hát én például most beteg vagyok. :) Szombat óta kiolvastam másfél könyvet, megnéztem vagy 10 filmet/sorozatrészt, és unatkoztam egy csomót... Gépezek is. Igazából jól vagyok, csak hőemelkedésem van, viszont megállás nélkül köhögök, tüsszögök, és elhasználtam már egy zacskó 100 darabos zsepit...
4/8 anonim válasza:
sziia:)
könyvet olvasok , gépezek , telefonról netezek, tvzek,meséket nézek,filmet nézek , kutyázok, pihengetek:)
5/8 anonim válasza:
Elsősorban alszok, ameddig csak bírok :D :))
Filmet nézek, ha van valami jó könyvem, akkor olvasok, neten sorozatot nézek, magazinokat lapozgatok, ilyesmi. :)
16L
7/8 anonim válasza:
Általában az egész napot az ágyban töltöm, telóról netezek, játszok rajta, olvasok (sokat!!), rajzolgatok...ilyesmi. :)
De most, hogy van laptopom, már tudok ágyban is gépezni, tehát ott nézek filmeket, vagy ilyesmii.
16L
8/8 anonim válasza:
gép, film, sorozat, kaja, könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!