Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti, anyukák, miből tudtok egy...

Ti, anyukák, miből tudtok egy kis plusz pénzt csinálni otthon?

Figyelt kérdés
Van valamilyen otthon végezhető munkátok?
2012. ápr. 6. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Sokan csinálják, hogy a kinőtt ruhákat felteszik a netre. Én próbáltam, de nem sokat tudtam eladni, a Teszvesz meg nagyon sok jutalékot kért, úgyhogy alig volt rajta hasznom. Ha esetleg beviszed a ruhákat bababizományiba?

Egyébként nem nagyon van, hacsak nem olyan a szakmád. Pl. a barátnőm este már vállal kuncsaftokat, de ő kozmetikus, vagy fordítani is lehet. De ha nem olyan a szakmád, akkor nem sok az esély.

2012. ápr. 6. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Valóban szakma, kézügyesség és készség függő. Én pl. kötni, varrni tudok, bár nem vagyok varrónő, de a gyerkőcök ruháit magamnak kötöm,varrom, patchworkozok, ágytakaró, baldachin, ágyneműhuzat, tárolók, tornazsák, plüssjáték, rongybaba stb. Sok anyatárnak is varrok, ebből van pénz, és a saját holmikon is sokat spórolok, mert így olcsóbb. Sütni is nagyon szeretek, sütiket és tortákat készítek lagzikra, csaádi rendezvényekre.
2012. ápr. 6. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én anyatej-adó vagyok. Havi 10-15 ezer bejön belőle, nem sok, de gyed kiegészítésnek tökéletes. Bár nem tudom, meddig tudom csinálni, de míg van, addig leadom.
2012. ápr. 6. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén anyatejadó, nekem 30e Ft bevételem van belőle, és még hasznos is amit csinálok. Igaz, nem lehet a végtelenségig csinálni. De néhány hónap is számít.
2012. ápr. 6. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én divatékszereket árulok.Olyan mint az avon csak ékszerekből.A havi pelusra mindig megvan.Attól függ mennyit tudsz eladni.Akit érdekel írjon privit és leírom hogy működik.

2012. ápr. 6. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

semmiből :(

próbálom eladni a használt cuccokat, de az nagyon kevés, pláne ami a teszvesz jutalék után marad.

2012. ápr. 6. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
vállalkozás,kozmetikai tanácsadás,apukámnak besegítek,ha valami internetes melója van
2012. ápr. 6. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy régi barátom munkájába besegítek, nem akarom részletezni de kb. havi 40 ezer Ft és napi 4 óra itthonról, én osztom be az időmet hogy mikor csinálom. Nagy mázlim van vele.
2012. ápr. 6. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Vateran adok el mindent, amit tudok...havi 10es osszejon és abbol veszek a kislanyomnak uj dolgokat. Most pl egy homokozot kinntre.
2012. ápr. 7. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!