Mi baja lehet a 15 éves lányomnak? Mit tegyek?
A lányommal mostanában elég nagy gondok vannak, de nem tudok vele beszélgetni. Utolsó nap felhívott az osztályfönöke, hogy vágásokat vettek észre a lányom kezén, és nem egyet vagy kettöt. Régóta selytettem, de nem tudtam biztosan, hogy ezt teszi, azt hittem, csak beképzelem magamnak. Azt is mondta a tanárnö, hogy durva dühkitörései
vannak, és nem volt hajlandó beszélgetni a pszichológussal. Amikor hazajött, próbáltam finoman utalni az incidensre, de rögtön ideges lett, felkapott egy vázát, a falhoz vágta, majd becsapta az ajtót és leszakadt a függöny. Hallottam, ahogy sír.
Mi baj lehet? Jó tanuló, jók a jegyei, mindenki szereti, intelligens és okos. Akkor meg mért teszi ezt magával? Mit csináljak vele?
Annyit már elárult a pszichológusnak hogy már egy éve (!!!!) vagdosta magát. Fiúügy. Hol rontottam el..? mindig ott voltam neki, hogy beszéljen velem, vagy segítsek neki, mért fordul maga ellen? :( Nem nagyon akar beszélgetni, nemtudommal, talánnal csakkal és vállvonogatással válaszol minden kérdésre amit a pszichológustól hall, zárkózott, nem megy sehova, és angol thriller-könyveket búj. Annyival javult csak a helyzet, hogy már nem vagdossa magát annyiszor.
De az nagyon fáj, mikor takarítás közben mindenfelé egy csomó pengét találok (mikor mosás elött átnézem a nadrágzsebeket, könyvek borítói alatt, fiókban, a telefon hátoldala alatt!!!)... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!