Lehet valami baja a 4 honapos lanyomnak, akit megtomott a draga nagyanyja tejszinhabos tortaval? Eddig csak alma-krumpli-repa mixet kapott. Mire figyeljek nala? (azon kivul, hogy mamaval nem marad felugyelet nelkul)
Megkerdezte tolem, hogy szabad-e, mondtam, hogy nem. Erre kikuldott a szobabol, hogy hozzak teat, es mire visszajottem a negyed tortaszelet benne volt a gyerekemben.
Egyebkent december kozepen, 3,5 honaposan a gondozoban a vedono kerdezte, hogy etetem-e a gyereket mar massal, mire mondtam, hogy nem. Erre a valasz az volt, hogy nyugodtan vegyek ki a levesbol karfiolt torjem ossze es adjam oda neki. Na en ezt nem tettem, hanem 1 hete neztem 4 honaposnak valo recepteket es azzal kezdtunk.
Tapszert kap, ezert nem tudom, hogy hogy kell, a masik lanyom fel eves koraig csak anyatejet kapott. De most mas a helyzet.
Karfiol meg tejszines torta egy 3-4 hónapos gyereknek?Mennyi h@lye,már elnézést.
Tápszeres babáknak 4 hónapos korban lehet elkezdeni a hozzátáplálást.Először levekkel kóstoltatni,utána ha nem fáj a hasa tőle,pürékkel.Egyesével minden izt,hogy tudd melyik a ludas ha probléma van,na meg ne terheld le a fejletlen emésztőrendszerét.
Valószínűleg egy kis hasfájásnál, hasmenésnél nagyobb probléma nem lesz, de azért figyelj oda rá.
Tényleg ne engedd ezentúl, hogy a nagyival legyen úgy, hogy te nem vagy ott. Ezek szerint nem megbízható, és ha ilyesmi gyakran előfordul, az már csinálhat nagyobb bajt is.
Vedono kb. 35 a nagyi meg 70.
Tudom, hogy durva, amit mondott a karfiollal! De kaptam kiskonyvet a hozzataplalasrol, ott is az elso, 4 honapos kortol adhato zoldsegek kozott szerepel karfiol, brokkoli... erthetetlen szamomra is. (kulfoldon elunk, ugy latszik itt mas bele van az embereknek, mint otthon)
Koszonom a valaszokat lanyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!