Tényleg valami komoly baja lehet a lányomnak? Kissé megijedtem.
Lányom múlt héten (elmondása szerint) egy pillanatra nagy fájdalmat érzett WC-zés közben és utána pár csepp friss vért észleltünk mind a széklet felületén mind pedig a WC papíron. Kívülről megnéztem a fenekét, aranyérre utaló nyomot nem találtam, egy kis sérülést igen, így úgy gondoltam hámsérülés, megrepedt picit a bőre, bekentem körömvirágkrémmel.
Utána nem is volt probléma, tegnap este viszont felkeltett és azt mondta fáj a hasa (égő érzést érez alul, a beleinél illetve jobb oldalon felül feszítő érzést) ma pedig 3szor volt széklete, de mind3 alkalommal 1-1 bogyó csak.
Tudom, nem jó ötlet a netről tájékozódni, mert mindenféle butaságokat összehordanak, de beütöttem egy tünetellenőrzőbe a problémáit és elég ijesztő dolgokat adott ki, konkrétan a rákot, polipot és egyéb gyulladásos betegségeket.
Tényleg lehet ilyen problémája? Vigyem orvoshoz vagy elmúlik majd magától? Tehetek esetleg itthon érte valamit? (az elmúlt pár hétben elég össze-vissza táplálkozott és keveset ivott, nem tudom ez közrejátszhat-e esetleg)
Eddig nem volt ilyen problémája, én viszont az olvasottak után nagyon megijedtem.
4 éves egyébként.
Székrekedés - végbélrepedés (amit te is láttál)= fájdalom, vérzés
Szerintem, ennél nincs nagyobb baj.
Lazítsd valamivel a székletét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!