Mit kéne tennem? Elengedjem külföldre? (bővebben lent)
Azért írtam, hogy látszólag megbízható, mert még személyesen nem akartam velük beszélni, mert első lépésben interneten kell képet küldeni a lányomról és ha tetszik nekik akkor nem hiszem hogy lenne visszaút (a lányom nagyon meggyőző tud lenni). Most tett 5-ös előrehozott érettségit angol nyelvből és középfokú nyelvvizsgája is van. Jövőre megy emeltre, szóval az angollal szerintem nincs gondja és második nyelvként olaszul tanul (abból is középszinten van). Én szívem szerint elengedném, de az anyai féltés erős kételyeket ébresztett bennem...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Én elengedném, ha: minden információ rendelkezésre áll az anyagiakról, a szállásról, az ott tartózkodásról, az utazásról és az elvégzendő munkáról, amelyet személyes találkozás alkalmával tudtok átbeszélni majd szerződéssel megyegyezni. Megkérdezném, hogy elmehetnék-e vele, legalább addig amíg a 18-at be nem tölti. Ezenkívül bizonyosdj meg arról, hogy a lányod is elég érett-e ahhoz, hogy ellássa magát, hogy tud-e vigyázni magára. Kikötném, hogy minden nap kapcsolatban kell lennetek telefonon vagy skypeon.
Ez a tapasztalat nagyon fontos szakasza lehet a lányod életének. Igaz, hogy sok rosszat hallani, de ha igazán ügyes és körültekintő a lányod (és te), ezeket ellehet kerülni. Sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!