Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kéne tennem? Elengedjem...

Mit kéne tennem? Elengedjem külföldre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lányom aki szeretne modellkedni és találtunk egy látszólag megbízható ügynökséget, de Pekingbe, Milánóba, Párizsba és hasonló helyekre közvetítik a lányokat. Nem tudom mit csináljak. Ti elengednétek?

2013. jún. 17. 19:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azért írtam, hogy látszólag megbízható, mert még személyesen nem akartam velük beszélni, mert első lépésben interneten kell képet küldeni a lányomról és ha tetszik nekik akkor nem hiszem hogy lenne visszaút (a lányom nagyon meggyőző tud lenni). Most tett 5-ös előrehozott érettségit angol nyelvből és középfokú nyelvvizsgája is van. Jövőre megy emeltre, szóval az angollal szerintem nincs gondja és második nyelvként olaszul tanul (abból is középszinten van). Én szívem szerint elengedném, de az anyai féltés erős kételyeket ébresztett bennem...

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

2013. jún. 18. 11:52
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Osztálytársam húga is volt egy jó darabig modellkedni külföldön több országban (14-15 évesen). Semmi baja nem lett.
2013. jún. 18. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Icon, Visage, Attractive, Valentine. Magyarországon ezek a legjobb ügynökségek, ezekben lehet teljesen megbízni. Ők professzionális ügynökségek, leginkább külföldre szerveznek munkát, a külföldi hírnevet fejlesztik. Ha ezek közül került be a lányod valamelyikhez, akkor elengedheted. De 'látszólag megbízható' ügynökség esetében én nem engedném.
2013. jún. 18. 13:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Royal Model Management és az Icon között vacilálunk
2013. jún. 18. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy nyelvvizsgája van, nem jelenti azt, hogy beszélni tud (sajnos). Van egy ismerősöm, 2 nyelvből van emelt nyelvvizsgája, amikor suliban tanulta a nyelvet, végig színötös volt belőle, de megszólalni nem tud.
2013. jún. 18. 13:54
 16/22 A kérdező kommentje:
skype-on meg facebookon szokott beszélni külföldi rokonokkal meg barátaival a szóbeli vizsgák amiket eddig tett 95 % körüliek voltak (+,- 1-2%)
2013. jún. 18. 13:56
 17/22 A kérdező kommentje:
A problémám csak az, hogy nem tudom hogy képes-e megállni a saját lábán... Mármint, egyedül valahol az isten háta mögött egy betondzsungelben, kitudja milyen emberekkel körülvéve.
2013. jún. 18. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én elengedném, ha: minden információ rendelkezésre áll az anyagiakról, a szállásról, az ott tartózkodásról, az utazásról és az elvégzendő munkáról, amelyet személyes találkozás alkalmával tudtok átbeszélni majd szerződéssel megyegyezni. Megkérdezném, hogy elmehetnék-e vele, legalább addig amíg a 18-at be nem tölti. Ezenkívül bizonyosdj meg arról, hogy a lányod is elég érett-e ahhoz, hogy ellássa magát, hogy tud-e vigyázni magára. Kikötném, hogy minden nap kapcsolatban kell lennetek telefonon vagy skypeon.

Ez a tapasztalat nagyon fontos szakasza lehet a lányod életének. Igaz, hogy sok rosszat hallani, de ha igazán ügyes és körültekintő a lányod (és te), ezeket ellehet kerülni. Sok Szerencsét!

2013. jún. 18. 21:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
egy ismerősöm is ezt csinálja, pont Kínában volt és sikeres, gyönyörű, és édesanyja is büszke rá, és mindenben támogatja. Persze vannak rossz példák is. De őneki sikerült, és semmi baja hálaIstennek. Ha normális az ügynökség, akkor szerintem engedd.
2013. jún. 19. 00:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha leinformálható, ismert ügynökségről van szó, elengedheted. Nem sokára 18, utána meg már úgyis ő dönt.
2013. jún. 19. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!