Nagy baj, ha nem tudok jópofizni?
Figyelt kérdés
Csak azokkal tudok felszabadultan viselkedni, hülyéskedni, akik a barátaim vagy nagyon jóban vagyok velük. Akiket nem különösen csípek, olyan "semmilyenül" beszélek, bunkónak tűnhetek, témát sem nagyon tudok felhozni, meg egy nagyobb csapatban, akikkel nem vagyok túl jóban, inkàbb csak hallgatok, mert úgy érzem, hogy alig engednek szóhoz jutni, meg jellegtelennem érzem, amit mondanék, mintha senkit nem érdekelne. Barátokkal más a helyzet, velük felszabadultan beszélek akármilyen marhaságról, de úgymond "idegenekkel" nem tudok jópofizni, inkàbb nézzenek csendesnek, minthogy feleslegesen beszéljek, ami nem is nagyon érdekel senkit. Magamtól nem szoktam ilyen közösségbe menni, de pl osztàlykiránduláson is (nagyon-nagyon rossz a közösség), ahol több ember csak jópofizik a másikkal. Valamikor csak rájuk nézek, de inkább egyedül maradok, vagy mást csinálok, minthogy bájcsevegjünk. Más is ilyen? Làny vagyok2013. jún. 15. 20:25
1/6 anonim válasza:
Mintha én lennék, azzal az eltéréssel, hogy még addig sem jutottam el, hogy barátokat szerezzek. De fölösleges ezen búsulni, ez van! :)
2/6 anonim válasza:
Pedig sajna egy szinten meg kell tanulnod, a főnököddel nem lehetsz majd bunkó, mert úgy kirúg, hogy a lábad nem éri a földet...
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.
Nem tudok csevegni, elbeszélgetni arról, hogy milyen szép idő van, ha valakit nem kedvelek, az tudja. Nem azért, mert lelököm a lépcsőn vagy belérúgom, csak teljesen közömbös vagyok az irányában.
Szintén lány.
4/6 anonim válasza:
egyszerűen csak be kell tartani azokat tisztelet dolgokat,de szerintem se kell mindenkivel jóban lenni
5/6 anonim válasza:
Én sem vagyok ilyen bájcsevegős típus.A barátaimmal sem tudnék bájcsevegni,még ha nagyon könyörögnének érte,akkor sem.Tök felesleges mindenkivel kedvesnek lenni,egyszerűen minek?
A főnökeinkkel majd más lesz a helyzet,nyilván ott majd azért vigyázunk,hogy hogyan beszélünk.:D
17/L
6/6 anonim válasza:
detto mint én.A baráti társaságban én beszélek a legtöbbet,de ha másik társaságba kerülök,én is meglepődök,hogy mennyire csendes vagyok..
Bajnak baj,de nem hiszem,hogy olyan nagy tragédia lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!