13évesen 85B melltartót hordok ez nagy?
A B-s melltartó-méret nem nagy, áltagos, vagy inkább kicsi.
A 85-ös körméret viszont nagy, arra utal, hogy elég kövér vagy, hacsak nem vagy igen magas (170 cm fölött).
4-essel es 5-ossel egyetertek, 85cm hatkormeret jo nagy, foleg 13evesen. Vagy 180cm magas vagy, vagy tulsulyos, vagy rossz meretet hordasz. En az utobbira tippelek, sok felnott no is rossz meretet hord. 85B-nek a kosara megfelelhet 80C-nek vagy 75D-nek. Fogj egy centiszalagot, merd meg a torzsed korfogatat kozvetlenul a melled alatt, ketekitve megkapod a mereted. Ha pl 73 vagy 77 cm, akkor 75-os. (lehet, hogy csak 70-es lesz) Ebbol indulj ki, is ezen belul probalgasd a kosarmereteket: A, B, C, D stb.
Kerdesedre valaszolva, ha 85B, akkor inkabb a hatad nagy, tulsulyos lehetsz, folytass egeszseges eletmodot! Ha pl a 75C/D a jo, akkor a korodhoz kepest hatalmas melled van, nekem 12 evesen kezdett a bimbom dudorodni, vegso meretem 75C lett, sokan irigyek ra...
85 az nekem nagynak tűnik. De még a felnőtt nők közül is sokan azt hiszik, hogy a szám mutatja meg a mell nagyságát, pedig az a mell alatti térfogatot jelenti.
Ha valóban 85-ös, akkor vagy duci vagy, vagy nagy a hátad, vagy 180 cm körüli magas vagy.
A B kosárméret teljesen átlagos, bár 85-ös mell alatti mérettel maga a melltartó kosara is nagyobb szokott lenni, mint egy 80-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!