Elengednétek a 15 éves lányotokat a barátjához?
"XXI.szazad."
És akkor mi van, és is a XXI. században jártam suliba, de csak a legputrisabb cigány lány nem volt szűz 15 éves.
A nyakát letépném a gyerekemnek nem programokat szerveznék neki.
Azt nem értem hogy a kérdezőt csak az zavarná az egész ügyben, hogy a környezet majd megszólja őket...
Egy anyát szerintem nem ez zavarná, hanem az, hogy netán teherbe esik a 15 éves lánya...
Egyébként nyilván nem csak filmezni fognak egy tök üres lakásban. Nem sok alkalmuk lehet mikor zavartalanul kettesben akarnak lenni.
Az anyuka helyett jól elbeszélgetnék a lánnyal előtte, az biztos.
lehet hogy csak én vagyok konzervatív, de én se értem, a filmezés tényleg egyenlő a dugással? :/ Vagy már én is öregnek számítok a 19 évemmel?
Mi rengetegszer voltunk kettesben a barátommal, sőt, aludtunk is együtt nem egyszer mielőtt oda került volna a sor, hogy lefeküdjünk. Bár vannak akik jobban sietnek, lehet csak mi voltunk ilyen lassúak, de szerintem nem kéne rémeket látni.
Viszont a kérdező kommentjeit én se értem. Ha az anya vagy, akkor nem azon kéne aggódnod, hogy a Pistike szülei mit fognak szólni... Meg érdekes hogy így állsz hozzá, hogy tök mindegy, akár a kapualjban is d.ghat a lányod... Én nem lettem soha konkrétan nevelve pasizás terén, mégis evidens volt hogy ilyet nem csinálok. Na mindegy. 21. század...
Ha meg a lány vagy, akkor meg ne itt írogass kérdéseket, hanem menj oda oszt' kérdezd meg anyádat. :D
Ja, és azzal se értek egyet, hogy egy anyuka nem ilyen helytelenül ír. Rengeteg 40-50 év körüli felnőttet ismerek akik értelmezhetetlenül, rémes helyesírással és stílusban szoktak nyilatkozni facebookon meg fórumokon.
Ha le akarnak feküdni akkor lefeküdnek nélküled is.
Akár egy parkban, egy öltözőben vagy épp nálatok. :)
Nyugodtan engedd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!