Elengednétek a 15 éves lányotokat a barátjához?
Anyuka,
Ez a "felelőtlen anya lennék?" nagyon érdekes kérdés.
a.) Ha megtudják a többi anyukák, h elengeded, akkor biztos megy majd a susmus, h szégyen, h elengeded dugni menni a lánykát.
Szerintem Te itt a kérdésben inkább a közvéleménytől félsz, nem attól, h baj éri a lányod.
b.) Ha délután a parkban esnek egymásnak, vagy a egy szórakozóhelyen az alagsorban, akkor is meg fog történni a dolog, és valahol az is a Te felelősséged lesz.
Ebben az esetben akkor számolhatsz el a felelősségeddel, ha felvilágosítottad a védekezésről, és próbáltad értékekkel ellátni, h helyén legyen az esze.
Miért ne? Azt mondod, rendes fiú.
Nézd, nekem pl. szükségem van arra, hogy kettesben legyek a barátommal, utálom, ha valaki ott van fölöttünk. Még akkor is, ha épp semmi "rosszat" nem akarunk csinálni. Hozzám is akkor jött át először a barátom, mikor a szüleim épp nem voltak itthon, bár mi ekkor 18 évesek voltunk, de megnéztünk egy filmet, beszélgettünk, megittunk egy sört és hazament.
Ha annyira szexelni akarnak, megoldják. Szerintem ebben semmi rossz nincs, ha még ilyenektől is tiltod, akkor csak azt éred el, hogy hazudozni fog, hogy pl. a barátnőjénél alszik. Nem lenne jobb, ha legalább tudnád, kivel/merre van?
...így vesztettem el a szüzességemet.
Amúgy ha 8 hónapja járnak és rendes, az is oké.
A közvélemény meg...honnan tudnák hova megy a lányod és mikor?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!