Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jogos volt ez? Beszéljek a...

Jogos volt ez? Beszéljek a tanárral?

Figyelt kérdés
A fiam 10 éves, jó tanuló, sohasem verekszik. Születésnapjára (2 hónapja) mobiltót kapott tőlünk.Egyszerű kütyü. talán zenelejátszó meg kamera a spéci,ami van rajta. egyik órán véletlenül elől hagyta, és elvette tőle a tanár. Nap végén kapta vissza.Bemenjek a suliba, hogy ez jogtalan?
2009. okt. 8. 15:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

pfff mi van itt emberek..

az utolsónak kiváncsi lennék neked milyen a gyereked(ha egyáltalán van)..

csóóri sajnállak...

2009. okt. 10. 12:27
 22/27 anonim ***** válasza:
86%

Minek telefon egy 10 évesnek?

Amúgy meg ha a nap végén visszadta a telefont, akkor minek panaszkodni?

Az én testvéremnek a hajvasalóját 2 év után adták vissza.

Mondjuk nem ugyanaz de nem is az a lényeg.

2009. okt. 10. 13:41
 23/27 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó válaszoló! Neked minek a telefon?

A tanáverőnek kikiáltott asszony meg azért ment be mert a tanár megszaggatta a lányát mert leszakított egy falevelet. És akkor a tanár akit egész nyáron az adómból pénzelek elkezd pampogni hogy tanárverés?

2009. okt. 12. 01:40
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

Itt most elmondanék néhány dolgot.

1.szerintem teljesen normális hogy ha egy 10 éves mobilt visz a suliba mert pl ha reggel gyalog megy zenét hallgathat,ha valamit otthon felejt akkor feltudja hívni az anyukáját,vagy nap végén tud neki szólni hogy mehet érte.

2.az jónagy butaság táskába berakni a telefont kikapcsolva.Egyrészt a táska földön van,bárki belerúghat,kiömölhet benne az üdítő és gajjra megy a teló.

Kikapcsolni meg azért nemjó mert ha véletlen bevan állítva egy elidőzített ébresztés az uyganúgy megszólal kikapcsolva szal érdemesebb lenémítani.

3.Nem célszerű a padon hagyni mert ez néhány tanárt zavar,ilyenkor a legegyszerűbb lenne a tanár részéről hogy megkéri hogy tegye zsebre és ne hagyja kint.

4.A tanár ha elveszi a telefont köteles nap végén a gyereknek vagy a szülőnek visszaadni,nem hagyhatja bent a suliban és nem is viheti haza.

5.a jogokat félretéve.Most írta valaki hogy bekell rakni egy szekrénybe és nap végén kivenni.Hát grat.Én most gimnáziumba 2. járok,nemtom ez mien iskolában van így nade azért már nehogy ne lehessen a diáknál a telefonja.Pl ha valaki szeretné szünetben felhívni a barátnőjét vagy egy sms-t küledni,avagy csak megnézni az időt.Bocsánat hogyan várjuk el a gyerektől h időben a terembe legyen ha nem tudja mennyi az idő?Azért lányok között sokan nem hordanak órát....

Szal sorry a regényért de a tanároknak meg a suliknak nem kéne azthinni hogy ők az urak

2009. okt. 12. 16:49
 25/27 anonim ***** válasza:
89%

Én 15 évvel ezelőtt jártam iskolába, és uram bocsá túléltük telefon nélkül is... Sőt, az időt is tudtuk pontosan, és sms helyett inkább dumcsiztunk a többiekkel. Arról meg nem is beszélve, hogy helyesírni is megtanultunk rendesen...

Nekem is volt sok bunkó tanárom akiket a mai napig nem szívlelek, ettől függetlenül nem hiszem hogy jogtalan dolgokat csináltak volna velem vagy másokkal.

Tény hogy a mai diákok sokkal több mindent megtehetnek és meg is tesznek. A tanár persze mind hülye aki nem nyalja a diák s***ét és nem enged meg mindent amit a gyerek akar...

Csak ennyit akartam!

2009. okt. 16. 13:26
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
nálunk úgy is vettek már el cuccot hogy csak év végén adták vissza. ha nem használta akkor durva volt elvenni de ez még nem a világvége. nem kell felfújni dfelsőbb osztályokban lesz még ennél durvább is.
2009. okt. 23. 18:10
 27/27 anonim ***** válasza:
nálunk is így van, ogy ha valaki órán elől hagyja valamilyen nem a tantárgyhoz kapcsolódó cuccát, vagy éppen hazsnálja is azt, pl: telefon, MP3, MP4, akkor azt elveszik és a nap végén visszaadják, nálunk régen az volt, ohgy sokan telefonoztak órát ezért bevezették azt, hogy 1. óra előtt mindnekitől beszedték a mobilokat, és a nap végén/órák után visszaadták azoka. Azóta ez már nincsen, de szerintem ezért fölösleges lenne bemenni. gyszerűen cska ne hagyja elől a gyereked órán a nem oda illő dolgokat és akkor enm veszik el.
2010. aug. 7. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!