Sopronból Győrbe bejárósnak lenni szerintetek mennyire lenne fárasztó?
Figyelt kérdés
Nem akarok kolónia menni de mindenképpen Győrben szeretnék suliba járni. Másfél óra vonat csak oda. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat?2013. jún. 4. 08:45
11/13 anonim válasza:
Kibírható, de miért?
Sopron nagy város, van egy csomó jó suli, egy csomó fiatal stb.
Én is buszoztam napi két órát gimis koromban, de nekem muszáj volt, mivel egy kis faluból jöttem. Nem mondom hogy borzasztó, de egy nagy városból a másikba nincs sok értelme. Akkor inkább legyél koleszos :)
12/13 A kérdező kommentje:
Sopronban nincs igazán olyan iskola ahova szívesen mennék. :/ A koleszt anyukám nem engedi mert akkor biztos hogy nem tanulnék rendesen.
2013. jún. 5. 16:07
13/13 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy a menetrend mennyire illeszkedik a reggeli becsöngőhöz, illetve hazafelé mennyit kell várni a vasútállomáson, továbbá hogy mennyire laksz messze a vasútállomástól és mennyire van messze a sulid a győritől. Ha háztól-házig kevesebb mint másfél óra, és nem kell baromi sokat várni reggel és délután, túlélhető, 70 perc alatt egy tz-re is bőven fel lehet készülni, házikat megírni, stb. Főleg úgy, hogy 2*70 perc. 70 perc hazafelé szerintem, ha elég jó fejed van, akkor akár az összes aznap feladott tanulnivalót és hf-t meg tudod írni, és otthon teljesen szabad lehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!