Sopronból Győrbe bejárósnak lenni szerintetek mennyire lenne fárasztó?
Egy nagyvarosban masfel oras utazas suliba, melohelyre alap. En 14 eves korom ota csinalom.
Raadasul en tobbszor at is szallok. En kihasznalom ezt az idot. Amig suliba jartam tanultam, igy otthon nem kellett, melobajaras kozben meg olvasok. Sokan panaszkodnak, hogy nincs idejuk olvasni, hag nekem van. ;)
Nekem van több ilyen osztálytársam is, csak ők busszal járnak.
Személyszerint én biztos nem vállalnám be. Túl korán kell kelni, túl későn érsz haza, fáradt vagy, nincs idő semmire....
Nekem is van ilyen osztálytársam aki ennyit utazik, nem is egy. Én 'csak' napi 2 órát buszozok,ha nem kell visszamennem valamiért (különóra,edzés stb) én jól bírom,sőt szeretem is. Bár én nem vonatozok,hanem buszozok,de kihasználom az időt. Vagy ilyenkor nézem meg a sorozatomat (telefonon) vagy tanulok,megírom a házit vagy csak olvasgatok..esetleg ismerkedek ott valakivel :D
Te tudod,hogy mennyire bírod,szerintem próbáld meg és ha nem bírod vagy nem tetszik,lefáratsz akkor még mindig van lehetőséged változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!