Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sopronból Győrbe bejárósnak...

Sopronból Győrbe bejárósnak lenni szerintetek mennyire lenne fárasztó?

Figyelt kérdés
Nem akarok kolónia menni de mindenképpen Győrben szeretnék suliba járni. Másfél óra vonat csak oda. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat?
2013. jún. 4. 08:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mindennap utaznál 3 órát, plusz a várakozás, meg amíg kiérsz az állomásra és haza az állomásról.Szerintem sok
2013. jún. 4. 08:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap 3 óra vonatozás? Hááát,nagyon meggondolnám...
2013. jún. 4. 09:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyvarosban masfel oras utazas suliba, melohelyre alap. En 14 eves korom ota csinalom.

Raadasul en tobbszor at is szallok. En kihasznalom ezt az idot. Amig suliba jartam tanultam, igy otthon nem kellett, melobajaras kozben meg olvasok. Sokan panaszkodnak, hogy nincs idejuk olvasni, hag nekem van. ;)

2013. jún. 4. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapesten belül közlekedem a munkahelyemre 1,5 órát.5 éve,ráadásul most kismama is vagyok.Ja,és autóval.Megoldható,de szerintem tanulás mellett nehézkes és fárasztó.
2013. jún. 4. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem van több ilyen osztálytársam is, csak ők busszal járnak.

Személyszerint én biztos nem vállalnám be. Túl korán kell kelni, túl későn érsz haza, fáradt vagy, nincs idő semmire....

2013. jún. 4. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
kollégium?..
2013. jún. 4. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy, hogy milyen suliba mész.
2013. jún. 4. 15:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Vonattal 85km... 1:10-1:20 perces utazási időt adott ki a MÁV. Szerintem ez sok......
2013. jún. 4. 17:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen osztálytársam aki ennyit utazik, nem is egy. Én 'csak' napi 2 órát buszozok,ha nem kell visszamennem valamiért (különóra,edzés stb) én jól bírom,sőt szeretem is. Bár én nem vonatozok,hanem buszozok,de kihasználom az időt. Vagy ilyenkor nézem meg a sorozatomat (telefonon) vagy tanulok,megírom a házit vagy csak olvasgatok..esetleg ismerkedek ott valakivel :D

Te tudod,hogy mennyire bírod,szerintem próbáld meg és ha nem bírod vagy nem tetszik,lefáratsz akkor még mindig van lehetőséged változtatni.

2013. jún. 4. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%ig bolondság.Elváltak egy osztálytársamnak a szülei,a lány elköltözött az édesanyjával Sopronba,aztán a lány most jó pár tantárgyból bukásra áll.Nem tud tanulni,sokat hiányzik,nincs ideje,problémái vannak.
2013. jún. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!