Anyukák! Szoktátok úgy érezni hogy fárasztó az anyaság?
Természetesen szoktam, és szerintem mindenki, pedig még csak a felénél vagyok mint te, ma 5 hónapos a picim. Sokszor elgondolkozom, hogy mások ezt hogy bírják, így is sokszor szalad a lakás. Vannak napok, amikor tök jól bírom és boldog, kiegyensúlyozott vagyok teli energiával, vannak napok, amiket nehezebben. Tegnap előtt pl. iszonyatosan kimerületm: szakadó esőben megjártam a kicsivel az okmányirodát, bevásároltunk, cipekedtem egyedül haza babakocsi, gyerek cuccok megpakolva, nincs lift a házunkban, úgyhogy több körös volt, aztán csekkbefizetések, otp ügyintézés, közben már hozzátáplálunk, főztem külön a babának, passzíroztam, közben már üvöltött, hogy éhes, én még nem ettem semmit, aztán kezdődött a fogzás nyűgösség, 2 órán át nem tudtam lecsitítani, iszonyat keservesen sírt stb.
Ma pedig pont az ellenkezője: felkelt, játszottunk nagyokat, most alszik, kész a kaja, mindjárt megyünk egy nagyot sétálni.
Szóval igen, sokszor érzem nagyon fárasztónak, de alapvetően imádom, és vele vagyok a legszívesebben most mindenki közül.
Szia. Ne aggodj,nem hiszem hogy te vagy az egyetlen.
Az elsonel ilyen "gondom" nem volt,aldott jo gyerek(volt).
Na az occse az maga a kisordog. Allva reggelizek (ha eljutok addig)amiota kuszni tud mert allandoan menne,persze altalaban rossz dolgokat fedez fel a lelkem de mit szamit.Aludni alig alszik napkozben,este is kel meg 5-6szor de a noverevel is foglalkozni kell. Eszre se fogom venni es 40-en leszek:) csak ugy repul az ido a fejem felett.
Messze vagyunk a rokonoktol is hogy valaki par orara kisegitsen,szerencsemre heti 3napot dolgozok igy az az en szabadnapom:)
Ha nem lenne mar dilihazban lennek...
Jobb lesz ,kitartas,probalj meg pihenni mikor o is pihen hatha jobb lesz.
Igen, szoktam :)
Bár az az igazság, hogy Te még nagyon az elején jársz :) Mi lesz itt még :))
Én ajánlom neked ebben az esetben a járássegítőt. (Nem bébikompot!)
Ezzel mehet egyedül is a gyerkőc, örülni is fog, hogy "szabad". Ugyan ilyenünk van, már a harmadik gyerek nyúzza, mert végigmegy a szomszédságon és eddig minden anyuka imádta!
Használtan már potom pénzért lehet járássegítőket venni, hidd el, megtérül!
Hagyd egy napra otthon a babával, egész nap járkáljon ő vele, rögtön megváltozik a véleménye! :D
Mit mond, miért ne?
Szerintem szuper találmány, nem káros, mint a bébikomp, mert amit nem tud magától a baba, azt ezzel sem fogja tudni. (Ha magától nem jár, nem fog mozogni sem, nem tudja úgy hajtani, mint a bébikompot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!