Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Szoktátok úgy érezni...

Anyukák! Szoktátok úgy érezni hogy fárasztó az anyaság?

Figyelt kérdés
fiam 10,5 hónapos és állandóan menni akar!még magától nem tud így vezetni kell!állandóan menne,én meg már nem bírom.ha leültetem akkor meg hisztizik és nyújtja a kezét hogy menjünk!ti is szoktátok úgy érezni hogy fárasztó az anyaság?vagy csak én vagyok így vele?
2013. máj. 16. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szoktam úgy érezni.... És nem csak az anyaság,hanem,a napiszintű takaritás,rendrakás,főzés,ügyintézés,bevásárlás,amiket egy lassan 2 éves,dackorossal folytatok nap,mint nap. A 4 évesem ovis.
2013. máj. 16. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam épp tegnap volt a mélypont :-( Nagyon elfáradtam, fáj a fejem 2 napja, kész vagyok. 4,5 éves a nagylányom, ő ovis, de csak délelőtt, az ikerfiaim 2,5 évesek, együtt visszük a fiúkkal a lányt oviba reggel kocsival, délben megyünk érte. Közben főzés, takarítás, mosás, ebédeltetés, mosogatás...és még ha van megrendelés dolgozom is.

Délután játék, meg dolgozom kicsit a gépnél, új tecnikákat, stb.

És kirándulni is el szoktunk menni a gyerekekkel. Apa nem szokott jönni, este jön haza csak, még nincs itthon most sem. :-(

De ma már jobb mint tegnap, holnap meg még jobb lesz. :-)

2013. máj. 16. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!