Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyanak?

Hogy mondjam el anyanak?

Figyelt kérdés

Egy hete lefekudtem a baratommal. Fel eve vagyunk egyutt. Ismerika szuleim es kedvelik is. Mar beszeltem anyaval a temarol de elegge ridegen all hozza mondhatjuk ugyis. De jolenne elmondani mert szeretnek fogamuasgatlot szedni hogy tuti ne essek teherbe! Nem tudom hogy es mit mondjak neki.....en 15 eves vagyok a baratom 16. Szulok hogy reagalnatok,adnatok tanacsot?Megkoszonnem.

(bocsi az ekezetert vagy ha helyesirasi hiba van csak telefon...)

2013. jún. 3. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
fogamzásgátló meg nem való egy fejlődésben lévő gyereknek,hagytad volna inkább zárva a lábad...
2013. jún. 3. 23:12
 12/24 anonim ***** válasza:
17%

Mikor ilyeneket olvasok,hogy fiatal kislányok élnek nemi életet,mindig eszembe jut,hogy én annak idején 15 évesen a barátnőimmel bujócskáztam a kert végébe...

Hová fajul a világ...istenem...

Szomorú ez :(

2013. jún. 3. 23:24
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Már megtörtént a dolog, hiába irkáljátok neki, hogy "miért nem vártál, miért nem vártál?"!

"és miután kihúzta, azután élvezett el"

Kérdező!

A tabletta SEM tuti!

Nem létezik 100 %-os biztonságot nyújtó védekezési módszer (csak az önmegtartóztatás).

A fogamzásgátló tablettánál rengeteg hibalehetőség van!

Sokkal több, mint az óvszernél.

S az is igaz, hogy fejlődő szervezetnek NEM való.

Érdemesebb lenne várnod vele (már ha 10-15 év múlva szeretnél gyereket).

2013. jún. 3. 23:42
 14/24 anonim ***** válasza:

*Egek! Nem azt illesztette be, amit utoljára akartam másolni...

Az idézet helyén ez akart lenni: " tuti ne essek teherbe! "

2013. jún. 3. 23:43
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyrészt köszönöm annak aki rendes valaszt irt. Nem erdekel hogy mit gondoltok mert szeretem. Egyebkent meg nem vagyok kislany es nem hiszem hogy akkora tragedia hogy szeretkeztem azzal a fiuval akit szerezek es egyebkent ketto eve ismerem. Igen lehet varhattam volna de most ereztem ugy hogy nem bantam meg es nem is fogom. Masik dolog meg az hogy bocsi hogy nem az volt a kerdes hogy "terhes vagyok?belem elvezezt" hanem pont a biztonsagrol irtam.... aki meg irta hogy a gyereket hogy fogja nevelni csak gratulalni tudok mert a gyerekedugysem fogja elmojdanin Ennyi evesen nem allhatsz felette mindig.
2013. jún. 4. 11:41
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom, nem az volt a kérdés, hogy egy 15 éves lány szexeljen-e vagy sem! És hiába akarod úgy nevelni a gyereked, hogy később veszítse el, nem fogsz tudni mellette állni minden percben, és nem biztos, hogy úgy fog dönteni, ahogy te akarod!

Kérdező: ülj le, beszéld meg vele, de a helyedben ennyi idősen nem szednék fogamzásgátlót. Elképesztő mennyiségű hormont tartalmaznak, szóval gondold meg.

2013. jún. 4. 14:13
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
egy buta kislány vagy beálltál a többi,úgy gondolom már felnőtt vagyok,és szexelhetek felelőtlen lányok sorába de még anyádnak sem vagy képes elmondani még sem vagy annyira nagylány..
2013. jún. 4. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen irattam először tabit, és nem kell szülői engedély. A 16 éves barátnőmnek sem kellett. (csak infó).

Mikor jött meg előszöra menzid? Ha már 2 éve beállt rendszeresre, akkor "szabad" csak belenyúlni a szervezetedbe hormonokkal. Szerintem 15 évesen még nagyon fial vagy ahhoz, h megbolygassák a biolódiádat. Lehet jobb lenne még legalább egy évig a gumi, de akkor nagyon felelősségteljesen! (!!!!)

Szerintem anyukád nagyok kilesz, kétségbe esik, és kiakad :( De ez majd elmúlik pár hét/hónap után.

Én talán keresnék egy megfelelő pillanatot, pl mikor hazahozod a jó bizidet, vagy épp megdícsér, h milyen szépen kitakarítottál. Azért, h ne mondhassa, h a tanulás rovására fiuzol, meg taknyos gyerek vagy még. Lássa, h felelősségteljesen viselkedsz, jót teszel, jó döntéseket hozol, és komoly vagy.

DE azt NE hangoztasd, h te már nagy vagy, és tudsz mindent, mert attól csak kiakad, hiszen úgyis ez az igazság, h még túl fiatal vagy. Azt mondd, h szeretitek egymást, megbízol benne, és a srác odafigyel rád.

Sok sikert

28N

2013. jún. 7. 10:30
 19/24 anonim ***** válasza:

Van még egy ötletem. Jó pillanatában mikor épp elbeszélgettek, rukkolj elő azzal a kérdéssel, hogy: Anyu, ha lenne valami, amiről neked ciki beszélgetni, és én mással beszélném meg, az rosszul esne?

lehet ettől is kiakad először, de talán rövidebb távon látja be, h nincs menekvés, és beszélgetnetek kell a védekezés kérdésről. de jó volna az orvos véleményét is kikérni.

2013. jún. 7. 11:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, h mi volt. kíváncsi vagyok.
2013. jún. 7. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!