Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??
Minek jelentenéd be előre?
Azt is bejelented, ha nagywczni mész?
Majd mondd el neki utána, ha már annyira akarod. Mondjuk nem értem, de hát mindegy.
De szerintem ez meg magánügy. Majd elmondod utána maximum.
De anyukád sem hülye, biztos, hogy tudni fogja, amikor már túl leszel rajta.
Nekem is nagyon bizalmi kapcsolatom van anyuval, de eszembe sem jutott bejelenteni. Ha már elég nagy voltam ahhoz, hogy szexeljek, úgy éreztem, hogy nem kell róla már előtte tudnia.
Minek mondanád el??
Ne haragudj, de ezt nem értem.
Felnőtt ember vagy! Oké, hogy jó a kapcsolatotok, ez szuper dolog, de azért ennyire intim dolgokat nem szokás bejelenteni... Nyilván nem kell titkolnod, de nem látom, minek állnál elé ezzel...
Ez annyira gyerekes, hogy, ha így gondolkodsz, azt kell mondanom, nem valószínű, hogy érett vagy a szexuális életre!
Na hát akkor meg ezt kérdezd..
Nézd, én biztos, hogy nem küldeném el őket. Lehet csendben is csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!