Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??
Pontozzatok csak le az utolsot meg engem is, de igazunk van, ti is tudjatok.
Nehogymar azert kelljen elmennie otthonrol a csaladnak, hogy tudjanak szexelni. Ez annyira abszurd, nekem ehhez nem lenne bor a kepemen!
Anyuka-apuka sem kuldi el a kedves kerdezot, vagy igen??.. Na akkor?...
De ha annyira viszket a p*nad, menjetek el egy szallodaba es ott aztan senki sem zavar..
Neked csak az lett volna rendes válasz, hogy "óóó igen, küldd el őket étterembe egy egész éjszakára, ez tök normális, nehogy már otthon legyenek, amikor a barátod épp felhúz a f*rkára"
Gondolkozz már te buta liba!
Téged meg ki jogosított fel, hogy libának hívd látatlanban?
Innentől kezdve kár volt tanácsokat osztanod, mert már nem voltál komolyan vehető.
Fúú,nekem 2012.dec.30.án történt meg egy fiúval,akit 3 éve ismertem és 1 évet jártam vele összesen.Előtte sosem beszéltünk anyámmal ezekről a témákról,mert ő NAGYON DE NAGYON konzervatív.Aztán 3 hónap alatt elmondtam neki az esetet,egész jól fogadta,jobban fogadta,mint ahogy számítottam..:')
Ja és tegyük hozzá,hogy már hónapok óta azt éreztem,mintha tudná.És azért mondtam el eredetileg,merthogy úgyis tudja..és rájöttem,hogy sejteni sem sejtette..DE!Örülök,hogy elmondtam,megkönnyebbülés volt,hogy jól fogadta.Terhes sem lettem,mert vigyáztunk.Azóta nincs barátom.:)
Szerintem ha eddig mindent megbeszéltetek édesanyáddal,akkor vagy mondd el neki,hogy ezt szeretnéd,vagy pedig finoman utalgass rá,hogy mi lenne,ha elvinne nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni..de nem muszáj azt íratni,csak hozd fel neki..hogy mit mond rá.Te ismered anyudat,nem én,úgyhogy neked kell tudni,hogy kb.mit reagál!:)
17/L
Szia
Nyugodtan mondd el neki, hogy szeretnéd, ha itt aludna nálatok a srác... még az is lehet, hogy ő maga talál ki valami indokot hogy lelépjenek otthonról egy éjszakára. Ha viszont nem, az sem tragédia, bekapcsoltok valami kellemes zenét, nem túl zavaró hangerőn persze, csak úgy magatoknak és kész. Nem kell ebből túl nagy ügyet csinálni szerintem, de azt hiszem tényleg nem lenne jó őket konkrétan elküldeni otthonról. Úgy gondolom, nem is kell, meg hát hadd szokják, hogy ott vagytok :)
Én amúgy úgy vezettem fel a dogot, hogy néhányszor estére felhívtam a barátomat és még kártyáztunk is a családdal, mert a szüleimnek kellett kis idő, hogy oldódjanak és szokják a gondolatot, hogy komolyan és tényleg és igaziból van barátom. Aztán tulajdonképpen adta magát a dolog ,hogy egyik ilyen vidulós este után nem ment haza, hanem nálunk aludt. Anyumtól megkérdeztem még előtte, hogy mit szólna, mondta, hogy maradhat persze, semmi gond. Apum kicsit meglepődött, de reggel azért megkávéztatta meg korrektül viselte az egészet. Pedig én még éppen csak 16 voltam.
Szóval no para. Minél természetsebben alakítod, annál jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!