Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.

Tudnátok adni tanácsokat??

2013. máj. 2. 19:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én is kb ilyen viszonyba vagyok anyuval , a kezembe adott 1 dob. óvszert ,hogy legyen ha kell ,elraktam és tudta ,hogy hol tartom , hát mikor megtörtént akkor máshova raktam el és rákérdezett hogy akkor igen én bólintottam 1et és nem is kérdezed semmi mást csak hogy ugye semmi baj nem volt kb ennyi. Én sem jelentettem be majd mond el neki miután megtörtént :))
2013. máj. 3. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!