Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most kinek van igaza?

Most kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Anyu mindig azt mondja hogy maximálisan kihasználom, de szerintem ez nem igaz!

Sokszor segítek neki amikor kéri, vigyázok az öcsémre, elpakolok a szobámban, elmegyek vele sétálni. Általában mindig kérem hogy hozzon be nekem vagy enni vagy inni!

Szerintetek maximálisan kihasználom?

2009. okt. 7. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt sajna ennyiből nem lehet megállapítani.

Ülj le anyuddal beszélgetni.

2009. okt. 7. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
ez nem a maximális kihasználás, de azt nem értem, miért nem hozol magadnak? egyik rokonom is ilyen, és ő is hülye, meg az anyja is, mert be is viszi neki! én anyád helyébe tuti nem vinném be neked. Gondolom már idősebb vagy 6 évnél (ha már tudsz írni-olvasni), egy iskolás gyerek meg már ki tud sétálni.
2009. okt. 7. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
Ki kell szolgálni? Úristen. Tudod mikor szolgánálak ki. Vagy akkor cserébe te hányszor viszel be valamit neki? Amúgymeg ha kiszolgál akkor ne hánytorgassa fel.
2009. okt. 9. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!