Szulok, ti engednetek?
Figyelt kérdés
Bocsanat az ekezetek hianyaert :)
Szoval 17 eves gyori lany vagyok.
Paran baratokkal beszeltuk,hogy jo lenne nyaron egy kisebb fesztivalra leutazni a Balatonra,nem sound vagy ilyesmi szintu,joval kisebb.
Lennenek a tarsasagba fiuk(par lanynak a baratai,tehat nem all fenn az a veszely h egyutt alszok az egyikkel:DD),paran mar 18 even feluliek,berelnenk egyutt kulturalt szallast,nem ott satraznank...
tenyleg a baratok is megbizhatok,es velem sem volt soha semmi problema :D
majdnem kituno leszek most ev vegen egy eros gimiben,a koltsegekre pedig meg fogom keresni nyari munkaval a penzt,a szuleimnek egy fillerjebe se kerulne..
Ti engednetek? Nem voltam meg fesztivalon sohasem..
2013. máj. 31. 23:07
11/12 anonim válasza:
nem tudom. ismernem kéne téged, h megbízható vagy e. de így nagyon értelmesnek tűnsz, szerintem nem lehet anyukádnak kifogása.:)
12/12 anonim válasza:
Ha tényleg megbízható vagy, (ezt akkor tudnám megmondani, ha ismernélek), de ha tényleg az vagy, meg nincsenek é snem is voltak ilyen problémáis (cigi, alkohol, drog), akkor engedném, főleg, ha jól ismerem a barátaidat is, és nincsenek velük gondjaim. bocs, kicsit anyáskodó voltam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!