Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szulok, ti engednetek?

Szulok, ti engednetek?

Figyelt kérdés

Bocsanat az ekezetek hianyaert :)

Szoval 17 eves gyori lany vagyok.

Paran baratokkal beszeltuk,hogy jo lenne nyaron egy kisebb fesztivalra leutazni a Balatonra,nem sound vagy ilyesmi szintu,joval kisebb.

Lennenek a tarsasagba fiuk(par lanynak a baratai,tehat nem all fenn az a veszely h egyutt alszok az egyikkel:DD),paran mar 18 even feluliek,berelnenk egyutt kulturalt szallast,nem ott satraznank...

tenyleg a baratok is megbizhatok,es velem sem volt soha semmi problema :D

majdnem kituno leszek most ev vegen egy eros gimiben,a koltsegekre pedig meg fogom keresni nyari munkaval a penzt,a szuleimnek egy fillerjebe se kerulne..

Ti engednetek? Nem voltam meg fesztivalon sohasem..

2013. máj. 31. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
ne haragudj, de én még nem. pedig tudom, h határeset, de ottalvósra nem merném, bocs
2013. máj. 31. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Attól is függ, hogy ismerem e a barátaidat és a barátaid szüleit. Ha igen és ők is megbízhatók, akkor elgondolkodnék..
2013. máj. 31. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Simán, már elég nagy vagy, az sem lenne gond ha együtt alszol valakivel.
2013. máj. 31. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Elegge komoly gondolkodasunak tunsz. En siman elengednelek ha en lennek az Anyukad de belul nagyon aggodnek amig haza nem ersz!
2013. jún. 1. 05:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízható vagy,ismerem a barátaidat,el van intézve normális helyen a szállás,és felhívsz ah odaértél,vagy bármi van,eléggé érett vagy akkor igen elengednélek,persze ugye ez ugye a gyerektől függ.
2013. jún. 1. 06:02
 6/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!:) En mindenkit felpontoztam,hisz velemenyekre voltam kivancsi,de aki nagy jokedveben lepontozgatja az elsot,legyszives ne tegye..

Lassan beprobalkozom a szuleimnel,de felek attol hogy nem engedik..:) :/

Meg van szerintetek valami,amivel tudnek ervelni?

2013. jún. 1. 15:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Szulok! :D A "jo,te is ird fel magad a szallasfoglalashoz,de meg megbeszeljuk" igent jelent? :D

(Apa mondta ezt,anyatol meg nem kerdeztem.)

2013. jún. 1. 23:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az Igenhez közeledik.:)
2013. jún. 1. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
IGEN...
2013. jún. 2. 04:25
 10/12 anonim ***** válasza:
:) szerintem azt, h apud elenged majd, de nem akarja, h úgy tűnjön, h csettintésre megkapod, amit akarsz.
2013. jún. 7. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!