Hány éves kortól mentél egyedül orvoshoz?
Figyelt kérdés
Házi ovosra gondoltam, de bármi jöhet. Beteg lettem egy kicsit(nátha). Nem akarok dokihoz menni csak ez most így eszembe jutott, hogy ha mennék akkor anyuval vagy nélküle. Most valahogy szégyellősebb vagyok 75/b a mellméretem meg simán levetközök előtte nem ez okoz problémát csak nem lennék olyan feszült e miatt. Végülis azt, hogy mi a panaszom egyedül is eltudom mondani!
12/L
2009. okt. 6. 14:06
11/20 anonim válasza:
Pedo egy háziorvos van ott az biztos.
Mondjuk az az igazság, hogy az orvos nem nagyon kíváncsi a te "kicsi" melleidre, ezt úgy értem, hogy szívesebben nézné 26 éves lányok mellét.:)
12/20 A kérdező kommentje:
Nő az orvos. Most nem kellett levenni. Tök csoda volt meg is lepődtem. Anyu is jött velem azzal az indokkal, hogy kérdezni akart valami t. Szerintem mondjuk ez csak egy jó ürügy volt.
2009. okt. 8. 18:06
13/20 anonim válasza:
Akkor meg pláne, hogy nem érdekli :)
14/20 anonim válasza:
Én nemértem mi itt a probléma. Megmondod mibajod megvizsgál megírja a receptet és ennyi. Olyanokon problémáztok.
15/20 anonim válasza:
Én 18 éves koromtól. Nem viccelek.
16/20 anonim válasza:
én a te korodban már egyedül jártam orvoshoz. nem kell levenni a melltartót a vizsgálathoz, ha nem akarod,akkor ne vedd le. Az orvos nem kötelezhet rá. csak keményen ;)
16/L
17/20 anonim válasza:
kb 15 éves koromtól, előtte a szomszéd faluba jártam dokihoz ahova anyám vitt el, de mióta már a mi falunkba járunk dokihoz azóta egyedül megyek
18/20 anonim válasza:
monnd meg h perverz ás hogy nem veszed le. ez mien már h lekell veni?,OO
19/20 anonim válasza:
Szerintem 14-15 évesen ideális, de később is bőven ráér. Egyébként én régen ( mikor még azt a kis "toppot" hordtam) akkor levettem, mert ugye alig volt takargatnivalóm. Mióta áttértem melltartóra, soha nem vettem le és nem is mondta.
20/20 anonim válasza:
Nálunk Szlovákiában 15 éves kor alatt muszáj szülővel menni, 15 éves kor felett lehet menni egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!