Hány éves kortól mentél egyedül orvoshoz?
Házi ovosra gondoltam, de bármi jöhet. Beteg lettem egy kicsit(nátha). Nem akarok dokihoz menni csak ez most így eszembe jutott, hogy ha mennék akkor anyuval vagy nélküle. Most valahogy szégyellősebb vagyok 75/b a mellméretem meg simán levetközök előtte nem ez okoz problémát csak nem lennék olyan feszült e miatt. Végülis azt, hogy mi a panaszom egyedül is eltudom mondani!
12/L
Külföldön éltünk, engem 8 évesen elvittek a rendelőig és ott már egyedül járkáltam végig a dokikat - ez olyan megelőző éves vizsgálat volt, nem kellett magyarázni semmit, csak vinni a beteg lapot (ami egy vastagabb füzet volt) egyik dokitól a másikig. Amíg kicsi voltam, a dokik megmutatták, melyik szoba a következő, ez az éves látogatás 6 dokit és egy labort jelentett. Igaz, a rendelő nem volt tele úgy, mint Magyarországon általában, a dokik ismertek minden ügyfelet személyesen, így a szüleimet is.
Ha beteg voltam, akkor szülőkkel mentem, általában apuval, mert ő volt kocsival. Úgy 10-11 évesen már ezt a beteg látogatást is egyedül csináltam. Utána meg alig voltam beteg, nem nagyon jártam dokikhoz.
34N
A háziorvosnál?ilyet még nem hallottam.Nálunk csak le kell venni a pulcsit és a pólót felhúzni,azt sem kell levenni.
Hát megmondom őszintén,nálam ez változó.Én már mennék egyedül is ha muszáj,csak anyum úgy van vele,hogy ha ráér akkor eljön velem,nehogy elfelejtsek vmit,vagy rosszul jegyzem meg,hogy mit mikor mennyit kell szedni:S
Pedig nem vagyok hülye...
14/L
Szia!
Én 13 éves koromban mentem először egyedül orvoshoz.
Egyébként szerintem nyugodtan takard el a melledet és akkor nem lesz probléma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!