Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok! Szoktatok dezodor\ha...

Fiatalok! Szoktatok dezodor\hajlakk gázt, vagy héliumot szívni?

Figyelt kérdés
próbáltátok már? van aki rendszeresen csinálja? mik a káros hatásai? és a legfőbb kérdés: miért?
2013. máj. 27. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2013. máj. 27. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Minden gáz ami nincs oxigénnel keverve az káros!

Mivel kiszorítja a tüdőből az oxigént így fulladáshoz is vezethet.

Ha héliumot lufiból szívsz jó móka, mert viccesen vékony lesz a hangod. Többitől meg megfulladsz, habár azt megnézzném, hogy dezodor vagy hajlakot szívsz.

Szinte tuti elhányod magad, ha annak az íze nagy mennyiségben a szádba kerül.

Fiatal korunkban habpatront szívtunk szifonból, vicces, és fura érzés de kb. halálos.

Szív, tüdő, agykárosító hatása van mindegyiknek.

A miért re fentebb válaszoltam az oxigén kiszorítás miatt.

Szóval, NE szívj ilyen szarokat, csak tönkre teszed a testedet!

És még mielőtt felmerülne a kérdés, a lakbenzin, gyújtógáz, körömlak lemosó is káros, kb. szivacsos lesz tőle az agyad!

2013. máj. 27. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez milyen kérdés már? XD amúgy héliumot már szívtam, egy teljes lufinyit. "Katartikus" élmény volt egy rajzfilmfigura hangján beszélni.
2013. máj. 27. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2013. máj. 27. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
A hélium, az oké, attól nem lesz semmi, meg azt hülyeségből szívják. De a dezodor, az már szipuzás, és tönkreteszi az embert úy, hogy nem is gondolná...
2013. máj. 27. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2013. máj. 27. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, megnézted te már valaha, hogy mit tartalmaz egy dezodor vagy egy hajlakk??? Még külső használatra talán elmegy a dolog, de ha közvetlenül a tüdődbe kerülnek azok a dolgok...Mg-Al-szilikátok, vagy éppen klorohidrátok, amik a nedvesség megkötésére használatosak...millió kopolimer, amik levegőn szilárdulva tartást adnak a hajnak. Kb úgy fog kinézni a tüdőd, mint egy pókhálós pince. Ha már gázt akarsz szívni, akkor inkább vegyél egy flakon öngyújtótöltő gázt. Abban csak szénhidrogének vannak. Tudom talán hülyén hangzik, hogy tanácsot adok, mit szívjon. De ha valaki ennyire idióta, hogy ilyenre vetemedik, az meg is érdemli, ha egy répa értelmi szintjére redukálódik le ezeknek az anyagoknak a hatására...
2013. máj. 28. 12:00
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

A deo már a bőrödön is kárt tehet túlzott mennyiség esetén, ezekután kéremszépen ki szívogat ilyet?:) Eszembe se jutott soha. Tudatmódosító hatású cuccot még nem szívtam soha.

(Őszintén szólva félek is tőle, és szerintem ez nem szégyen.)

15/F

2013. máj. 28. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk volt régen egy bácsi, aki mindenféle fizikával kapcsolatos dolgokat mutatott, meg kémiával, kísérletezett stb. és ott az egyik gyerek szívhatott héliumot, és nagyon vicces volt. Szerintem az nem gáz, ha csak azért akarod kipróbálni, hogy milyen a hangod tőle, persze nem gyakran, nagyon ritkán, de az vicces! Hát dezodort mindenki szív, ha úgy értjük, ha befújod magad........ max nem kapsz levegőt, mert elveszi az egész oxigént, főleg ha kicsi helyen használod. Pl a fürdőnkben ha befújom magam, akkor ki kell mennem rögtön pár percre, mert nem lehet levegőt kapni! Én ezt így értelmezem. Tehát ha valaki valami szédüés érzése miatt, vagy egyéb hatás miatt szívja ( kivéve a hang) az nem normális.
2013. máj. 28. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó drognak híg a leve. Meg kell adni a módját
2013. jún. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!