Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, az iskolátokban az...

Fiatalok, az iskolátokban az évfolyamotokon kívül milyen sok embert ismertek?

Figyelt kérdés
Mert én szinte senkit, és zavar hogy ennyire nem ismerek senkit. Másoknak meg egy csomó ismerősük van más évfolyamokból is úgy veszem észre. Hogy lehetnek sokan ilyen népszerűek, én meg egy nagy senki?
2013. jan. 11. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
barátkozz össze a népszerűbbekkel.
2013. jan. 11. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanez a helyzet velem is. De én még az osztályban sem nagyon találom a helyem, nincsenek barátaim. Nálam az az oka, hogy nagyon csendes vagyok, visszahúzódó, és ahogy vége az óráknak, rögtön sietek haza. Egy iskola/osztály által szervezett programon sem veszek részt, szünetekben egyik teremböl a másikba sietek, totál nyomi vagyok. Én is szeretnék népszerübb lenni, több embert ismerni. Mostanában próbálok kicsit tenni érte, az osztálytársaimmal megpróbálok beszélni, bár nehéz, mert olyan félénk vagyok, hogy amikor megszólítok valakit, gyakran nem is hallják meg, így nem is merek újra próbálkozni. Pedig itthon olyan eröteljes a hangom, hogy az egész házban hallatszódik! Ja, és egyre több iskolai és osztályprogramon veszek részt, ezeken nagyon jól lehet ismerkedni! Szerintem te is menj el pár ilyenre, aztán megismersz pár embert!

16/L

2013. jan. 11. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sok embert ismerek, de szerintem csak azért, mert sok sulis programon részt veszek, ahova nem kötelező menni. (Most február végéig minden szombat reggel bent vagyok a suliban az 5.-esek előkészítőjén segíteni. Tavaly és idén is a Mikulás napi partín ott voltam és foglalkoztam a gyerekekkel /picikkel/. Aztán énekkar, meg más sulis dolgok miatt.) Legyél többet a suliban és máris megismersz pár új embert. :)

(Én leginkább az idősebbekkel vagyok jóban...)

16L

2013. jan. 11. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy ismertem meg egy csomó embert, hogy egy bmx-es haverommal kijártam a pályára skicceket csinálni a dombokról (rajzolok) és akkor ugye ott voltak mások is, akikkel összehaverkodtam, akik szintén mutattak be osztálytársakat, satöbbi:) Ilyen egyszerű.

14L

2013. jan. 11. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Én áltsuliból átmentem gimibe, a régi spanokkal is tartom a kapcsolatot, az évfolyamból nagyjából mindenkivel jóba vagyok, illetve 11. osztályig elég sok ismerősöm van, akivel szoktunk beszélgetni, hülyéskedni.

15/f/9.o

2013. jan. 11. 22:03
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

háát.. én a sulimba ismerek egy pár embert(nem csak évfolyamból) már megis kérdezte tőlem 2 osztálytársam hogy honnan ismerek ennyi mindenkit, mert mindenkinek köszöngetek :D

15/l (9.osztály)

2013. jan. 11. 23:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem túl sokat, nyolcadikos vagyok, 7-6-ik osztályból ismerek egyerekeket, nem túl sokat max 10-et, 9-ikesek közül is ismerek pár arcot, de öszvissz ennyi.
2013. jan. 11. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nekem rokonom is a sulimba jár, bár egyel feljebb van tőlem. Sok mindenkit ismerek.

Elején én is kicsit furcsáltam, hogy jéé mennyi ember, ez-meg az ki? De már fél év alatt ismerek szinte majdnem mindenkit...Ha nem is személyesen meg ilyenek, de tudom hogy ő ki és milyen.

2013. jan. 12. 00:02
 9/14 HotChoc ***** válasza:

Háát, én elég sokat, mivel kollégista vagyok, és ott mindenki ismer mindenkit, ennek révén 9.-től 12. osztályig mindenhol van 3-4 ismerősöm-barátom, akikkel jóban vagyok, köszönhetően annak hogy 50 kolis van :D Te se szégyellősködj, persze nem azt mondom hogy akadj mindenkire, de ha odaköszönsz, valahogy beszédbe elegyedsz másokkal, az nem árthat :)

15/L

2013. jan. 12. 12:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is minden osztályból jóban vagyok valakivel.. a suliból is meg a felettünk lévőkkel is.. :)

Legtöbb ismerősöm a lovazásnak köszönhetem.. de amúgy is folyamatosan ismerek meg új embereket.. és gyakorlatilag minden korosztályból van valaki akivel tudok beszélgetni..

14/l

2013. jan. 12. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!