Normális ez egy 12-13 éves kisgyereknél?!
Nem is tudom, hogy kezdjem. Az egyik osztálytársamról lenne szó, aki lány. Brutális módon vagdossa magát, csak úgy hobbiból, hogy mindenki sajnálja őt. Már próbáltuk páran leállítani de nem hallgat senkire. Bár most egy kicsit be van ilyedve mert valaki(van tippünk ki) beköpte az egyik tanárnak,szóval a csaj 25fokban hosszú újjú felsőkben jön suliba és egész nap abban van... Előszőr ez az egész azzal kezdődött, hogy az egyik srác osztálytársunkba nagyon szerelmes lett és zaklatta a srácot a gyerek meg elküldte őt a sunyiba. Akkor kezdődött rajta az emó korszak. azóta már csak úgy csak azért is csinálja. korán reggel leül a földre és bámul maga elé, hogy mindenki megkérdezze mibaja, mutogatja nekünk a kezét hogy nézzük meg mennyire felvágta meg panaszkodik mennyire fáj neki. a csuklójától egészen a keze tetejéig vagdosva van. brutálisan és undorítóan néz ki. Mit lehetne tenni, hogy megértessük vele ez őrültség?
13/L
atyaúristen...húú,de felidegesített...én a helyedben ha mégegyszer megmutatná,adnék neki egy rohadtnagy pofont..hülye k.rva.
amúgy igen,mindenképp szólni kell valakinek,ezt megoldani pszcihológus dolga már szerintem. nem is az az ijesztő,hogy vagdossa magát,hisz nem azért csinálja,mert valami baj van,ne adj' Isten meg akar halni. Hanem az,hogy mennyire szeretethiányos,mennyire azt akarja,hogy foglalkozzanak vele,hogy csak ezért képes felvágni az ereit. undorító. hülye p.csa.hú,de megverném. lehet lepontozni,meg szívtelen köcsögözni,de undorodok tőle,hogy valaki képes idáig elmenni,csak hogy észrevegyék.
a vagdosást általában titkoni,szégyelni szokták..kb 2 évig vagtostam(depressziós voltam,nem sajnáltattam magam) magam folyton takargattam..olyan embernek se szóltam róla aki mindent tud rólam..legjobb barátaim előtt is titkoltam..jó mondjuk ők észre is vették..volt hogy bekötöttem és meglátták a fáslit,bekamuztam mást de hamar leesett nekik...nagyon megbántam már..rettenetesen undorítók a hegek a csuklómon..
szóval szerintem a csaj csak azért csinálja hogy figyeljetek rá..feltünési viszketegség..egyik barátnőm csinálta ezt..próbáljátok meg szerintem azt hogy leszarjátok a vagdosásait nem sajnáljátok..lehet abbahagyja ha nem figyeltek emiatt rá..ha folytatja meg szóljatok a tanárnak.. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!