Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elvesztettem önmagam?!

Elvesztettem önmagam?!

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=m0sWylfs_TY&list=PLCC839FB2A.. Hirtelen csak ez a szám jut magamról eszembe...Fél éve kezdődött minden, amikor elkezdtem bulizni..Eleinte minden jó volt, csak hébe-hóba jártam el..mostanra viszont ott tartok, hogy magamra sem ismerek, minden hétvégén bulizok. Ez így magában nem lenne probléma, de az igen, hogy ha többet iszok(bár van, hogy ivás nélkül is) akkor a kavarás/szex is szóba jöhet. Elvesztem..nem ilyen voltam. Volt, hogy hajnalban 'szöktem' ki a haverjaimhoz beszélgetni, pedig azelőtt sosem tettem volna ilyet. Ha a hb-ben a számhoz tolják a piát akkor kérdezés nélkül lehúzom, nem gondolkozok olyankor, csak élek a mának, viszont másnap mi marad?! csak az, hogy megbánom, és hatalmas bűntudatom van miatta..Másnap mindig elhatározom magam, hogy 'Oké, ez volt az utolsó, többet nem megyek, vagy csak nagyon ritkán"..de eljön a péntek és szombat este és nem bírok itthon lenni most már...minden haverom bulizik és rámtör az, hogy én miért nem vagyok velük..szüleimnek füllentek valamit és akár éjfélkor is elindulok bulizni.Nem bírom ezt tovább:/ Igazából a kérdésem talán csak az lenne, hogy ugye nem csak én vagyok ilyen? Felnőttek véleménye is érdekel, vajon ki fogom ezt nőni? Megkomolyodhatok és hátra hagyhatom ezt a szeleburdi(ez még enyhe kifejezés tudom) énem?
2013. máj. 25. 13:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

em mindegy, hogy mit csinálsz , s hányszor. Sose késő megváltozni, de jobb előbb, mint később.

Ha esetleg valami szerelmi csalódás az alap okod, akkor meg duplán igaz.Ilyen ember miatt ne tedd magad tönkre. Magadnak tartozol az önbecsüléssel akkor is , ha ő nem becsült meg téged. Sőt annál inkább.

Légy bátor, és készíts már előre a hétvégére más programot!

Tervezz hosszú távra is, és tégy is érte: maholnap nagykoró vagy . Sok sikert!

2013. máj. 29. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!