Ez már érett gondolkodásnak számít?
Tudom, hogy a gazdagság relatív (pénz-tudás), hogy az élet nem mindig fenékig tejfel, hanem nagyrészben kínszenvedés és siralom... És lassan visszavágyom a kiskoromat, amikor önfeledten szórakozhattam anélkül, hogy a családunk, az iskola, és a világ bújáról-bajáról nem tudhattam, de ha akartam volna, akkor se... Néha pedig röhögni tudnék, mennyire gyerekesek az osztálytársaim. Pl.: Az egyik gyerek szerint, és még az osztály kétharmada viccesnek tartja azt, hogy lehúzza egy gyereknek a nadrágját. Nem járt még strandon? Bocs a regényért, így sikerült.
12/F
Hát, ha állandóan így gondolkozol, akkor igen.
De azért próbálj meg nem mindig ilyen lenni, mert nagyon hamar megkeseredsz. (persze nem az ilyen buta dolgoknál, mint, amit írtál az osztálytársaiddal kapcsolatban)
20/N
még most is a "kiskorodban" vagy
hidd el nekem
és ne akarj gyorsan felnőni
elhiszem, hiogy azt gondolod, felnőttnek lenni mennyivel jobb, de nem
élvezd a gyerekkorod, játssz sokat!
Szia! Kérlek ne akarj felnoni!
A felnott kor az egyik legszomorúbb, legkiábrándítóbb dolog a világon.
A pénzzel ne foglalkozz, az csak papír. Inkább érzelmekben legyél gazdag pénz helyett, az mindennél tobbet ér.
Az élet nem kínszenvedés és siralom. Az élet olyan, amilyennek megéled s amilyennek látni akarod.
Tudod, ha nem lenne szomorúság akkor boldogság sem lenne s nem tudnánk minek orulni.
Ezt, hogy az élet egy katasztrófa csak a felnottek tuszkolják a gyerekekbe. De miért is az?
Figyelj! Ott van a szeretet, a mosoly, az olelés, a kék ég, a nevetés, a barátok, a boldogság. Ez kínszenvedés? Kínszenvedés a barátainkat szeretni? Kínszenvedés hinni a csodákban és élni az álmainkat? Hát nem!!!
Kérlek gondolkozz el ezen és igyekezz, hogy egy részed orokké gyerek maradhasson:)
Nem érett, de korodhoz képest az. Vigyázz, hogy ne rekesszenek ki, mert az megkeserít. Ne nézd le a társaidat, tarts egy keskeny kis kapcsolatot velük is, mert ha bezárkózol, megsérülhetsz. Tudom, miről beszélek. A gazdagsághoz nemcsak a pénz, de a tudás is édeskevés! Gazdag, akinek ragyog a lelke!
Fejezd ki magad! Versek? novellák? rajz? Segítsek?
énis viccesnek tartom ha lehuzzák egy gyereknek a nadrágját a többiek
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!