Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez már érett gondolkodásnak...

Ez már érett gondolkodásnak számít?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a gazdagság relatív (pénz-tudás), hogy az élet nem mindig fenékig tejfel, hanem nagyrészben kínszenvedés és siralom... És lassan visszavágyom a kiskoromat, amikor önfeledten szórakozhattam anélkül, hogy a családunk, az iskola, és a világ bújáról-bajáról nem tudhattam, de ha akartam volna, akkor se... Néha pedig röhögni tudnék, mennyire gyerekesek az osztálytársaim. Pl.: Az egyik gyerek szerint, és még az osztály kétharmada viccesnek tartja azt, hogy lehúzza egy gyereknek a nadrágját. Nem járt még strandon? Bocs a regényért, így sikerült.

12/F

2009. okt. 4. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát, ha állandóan így gondolkozol, akkor igen.

De azért próbálj meg nem mindig ilyen lenni, mert nagyon hamar megkeseredsz. (persze nem az ilyen buta dolgoknál, mint, amit írtál az osztálytársaiddal kapcsolatban)

20/N

2009. okt. 4. 08:54
 2/8 anonim válasza:
61%
Szerintem még nyugodtan nevess a nadráglehúzogatáson...Jó tanács!
2009. okt. 4. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

még most is a "kiskorodban" vagy

hidd el nekem

és ne akarj gyorsan felnőni

elhiszem, hiogy azt gondolod, felnőttnek lenni mennyivel jobb, de nem

élvezd a gyerekkorod, játssz sokat!

2009. okt. 4. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Kérlek ne akarj felnoni!

A felnott kor az egyik legszomorúbb, legkiábrándítóbb dolog a világon.

A pénzzel ne foglalkozz, az csak papír. Inkább érzelmekben legyél gazdag pénz helyett, az mindennél tobbet ér.

Az élet nem kínszenvedés és siralom. Az élet olyan, amilyennek megéled s amilyennek látni akarod.

Tudod, ha nem lenne szomorúság akkor boldogság sem lenne s nem tudnánk minek orulni.

Ezt, hogy az élet egy katasztrófa csak a felnottek tuszkolják a gyerekekbe. De miért is az?

Figyelj! Ott van a szeretet, a mosoly, az olelés, a kék ég, a nevetés, a barátok, a boldogság. Ez kínszenvedés? Kínszenvedés a barátainkat szeretni? Kínszenvedés hinni a csodákban és élni az álmainkat? Hát nem!!!

Kérlek gondolkozz el ezen és igyekezz, hogy egy részed orokké gyerek maradhasson:)

2009. okt. 4. 23:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, általában vidám vagyok, csak hogy ha szomorú vagyok, akkor jön rám ez a "világvége-hangulat" amit a kérdésben írtam. Amúgy nem szeretnék még felnőtt lenni. És köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 5. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem érett, de korodhoz képest az. Vigyázz, hogy ne rekesszenek ki, mert az megkeserít. Ne nézd le a társaidat, tarts egy keskeny kis kapcsolatot velük is, mert ha bezárkózol, megsérülhetsz. Tudom, miről beszélek. A gazdagsághoz nemcsak a pénz, de a tudás is édeskevés! Gazdag, akinek ragyog a lelke!

Fejezd ki magad! Versek? novellák? rajz? Segítsek?

2009. okt. 6. 22:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kell. De azért köszi.
2009. okt. 7. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:

énis viccesnek tartom ha lehuzzák egy gyereknek a nadrágját a többiek

18F

2010. jún. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!