Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez pedofíliának számít?

Ez pedofíliának számít?

Figyelt kérdés
A 16 éves lányom egy nálánál 10 évvel idősebb férfivel szeretne összejönni. A törvény szerint ( én úgy tudom ) ez nem számít pedofíliának, mivel a lányom elmúlt 14... De azért mégsem hagyhatom, hogy ilyen idős barátja legyen... Mit tehetnék?
2011. aug. 15. 00:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Azonkívül, hogy eltiltod a lányod a fiútól semmit sem tehetsz, de én inkább ráhagynám a dolgot. Nem olyan vészes ez a korkülönbség szerintem.
2011. aug. 15. 00:50
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

Nem számít pedofíliának.

A mit tehetnél? Kommunikálj. Döntsd le a falakat és értsd meg a szándékokat. Aztán utána agyalj azon, hogy "hogy tedd tönkre" a kapcsolatot. Előbb informálódj. Egyrészt lehet, hogy megérted, hogy miért így alakult, másrészt az információk birtokában jobban tudsz "hadat viselni..."

2011. aug. 15. 00:51
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
nem pedofília, de kérdezd meg a lányod, tényleg egy olyan lúzerrel akar-e járni, akivel a vele egyidős nők nem állnak szóba. mondjuk nem fog rád hallgatni, mert ennyi idősen azt hiszi, hogy ez annak a jele, hogy ő érettebb a koránál, nem annak, hogy a fiú éretlenebb.
2011. aug. 15. 00:56
 4/19 anonim válasza:
50%

,,De azért mégsem hagyhatom''

Miért is nem hagyhatod hogy a lányod azzal legyen akit szeret? Ha tényleg szereti... nem számít hány év a különbség

2011. aug. 15. 00:59
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
nem számít annak, mivel könnyen meglehet h a fiú normális a lány meg érett
2011. aug. 15. 01:00
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Hm, én párom 7 évvel idősebb és 17 éves voltam amikor összejöttünk, nem lúzer, nem pedofil így alakult, most 22 vok, és ül mellettem a közös albérletünkben van már két macskánk és közös jövőt tervezünk, szerintem nem durva az a tíz év, csak ebben a pillanatban, 2 év múlva már semmi nem lesz!
2011. aug. 15. 01:30
 7/19 anonim ***** válasza:
26%

Már miért ne hagyhatnád?

30-40 évvel ezelőtt ez volta TRENDI, cigányéknál még most is az, csak a magyar lett ilyen nyüves.

Cigányoknál miért nincsenek szinglik?

2011. aug. 15. 01:41
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Amúgymeg egy 26 éves sokkal felelősségteljesebb mint egy 17 éves jampigyerek aki a frissjogsijával az első éjszaka a fának viszia fater bmw jét hazafele a diszkauból...
2011. aug. 15. 01:44
 9/19 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:51

NAh..

Pont az iylen ősök maradnak magukra amikor a gyerek betölti a 18 at...

2011. aug. 15. 01:46
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Az a pedofil, aki serdülőkor előtti gyerekek iránt érez nemi vágyat. Egy 16 éves lány meg már jócskán benne van a serdülőkorban! Már egészen nőies.
2011. aug. 15. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!