Ez pedofíliának számít?
Szia!
Én a saját tapasztalatomat tudom neked leírni.
Én 14 éves voltam, amikor összejöttem a férjemmel, ő akkor 24 volt. Szüleim először próbáltak minket eltiltani, aztán úgy döntöttek, hogy inkább engedik, csak "szem előtt" legyünk, minthogy bujkáljunk titokban, (mert úgyis megoldottuk volna).
Megadták páromnak az esélyt, hogy megismerjék, és rájöttek, hogy komolyan szeretjük egymást. 20 voltam, mikor összeházasodtunk, most 28 vagyok, van egy 15 hós lányunk, és nagyon jó házasságban élünk.
Szerintem mielőtt bármit is tiltasz, próbáld megismerni a fiút, mert lehet, hogy tök normális. Ha meg nem, akkor még mindig van lehetőséged, hogy lépj.
Nem, nem pedofil és nem is lúzer. Én is 16 voltam, mikor összejöttem egy 26 éves sráccal. 1 évig kepesztett utánam (nem történt semmi, elutasítottam, ha keresett), persze akkor volt barátnője (külföldön volt a Lány, amikor haza jött, nem keresett hónapokig), de amint "megadtam" magam, és hajlandóságot mutattam, hogy összejöjjünk azonnal szakított. Most 30 vagyok, ő lassan 41. 2 év járás után összeköltöztünk, 9 év után összeházasodtunk és most van egy csodaszép 9 hós lányunk. Imádjuk egymást, harmonikus a kapcsolatunk.
Ne tiltsd a Lányodat, nem éri meg. A korkülönbség nem vészes. És egyáltalán nem biztos, hogy nem döglenek más nők a pasi után, de ő a Lányodat akarja és kész. Még jó is kisülhet a dologból:o)
Hú, akkor engem nagyon "megronthattak", mivel az életem első párja 16 évesen egy 30 éves férfi volt, akivel nagyon boldog voltam, ő is velem, anyukámék is elfogadták. Annyi kikötésük volt, hogy ne hátráltasson a tanulásban. Nem is hátráltatott, sőt, segített! Viszont amit nagyon tiszteltem benne, hogy nem volt szexuális kapcsolat köztünk, mert úgy éreztem, hogy én még túl fiatal vagyok ahhoz. Ő nagyon türelmes volt, és azt mondta, hogy rám bízza, hogy mikor akarom majd, nagyon megértő és türelmes volt. Végül én szakítottam vele, mert túlságosan komolynak gondoltam 7 hónap után, sok dologban másképp gondolkoztunk. Ő ezt megértette, kulturáltan szakítottunk, de a mai napig szoktunk beszélgetni, mert nagyon kedves barát maradt nekem. Azóta felsége van, 2 gyermeke, nekem is párom, és egy kislányom.
Szóval szerintem hagyni kellene, mert a nagy korkülönbség legtöbb esetben ebben a korban még egy idő után terhes lesz, több barátnőmnek is volt 8-10 évvel idősebb párja, de nem tartott senkinek sem sokáig, pont a korbéli különbségek végett.
ha megtiltod még inkább fogja csinálni.ez amolyan kamasz-berögződés.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!