Mi számít megcsalásnak egy kapcsolatban számodra?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a témába írtam mert a kamaszok véleményére vagyok kíváncsi2011. aug. 22. 18:50
2/12 anonim válasza:
Mindenféle érintkezés egy ellenkező nemű emberrel. Nem a baráti puszira gondolok, hanem szájra puszi, csók, simogatás, szex, ölelgetés stb.
5/12 anonim válasza:
Szájrapuszi, csók.
De szerintem lehet már egy ölelés vagy csak egy érintés is gyanús.
Egyik ismerősöm egyszer elment bulizni, eléggé berúgott és az este az egyik lánybarátja combját, térdét harapdálta, puszilgatta. Állítólag más nem történt... Hogy őszinte legyek, ha az én barátom ilyet tenne tuti elbeszélgetnék vele. Egyrészt, ez már megcsalás lehet, szerintem ne puszilgassa, harapdálja más lányok lábát, másrészt pedig ne igyon annyit, ha nem bírja.
16/L
6/12 anonim válasza:
Szerintem egy csók még nem számít megcsalásnak, ha az véletlenül történt meg és te nem akartad, és még meg is bántad... de viszont ha örültél neki, hogy megtörtént az már megcsalásnak számít!
7/12 anonim válasza:
15/L elfelejtettem odaírni bocsi...
9/12 anonim válasza:
Tapizás, ölelkezés, szájrapuszi, csók innentől fölfelé.
Természetesen csak akkor, ha a párom is akarta.
10/12 anonim válasza:
Egy kis flört is megcsalásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!