Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, tini gyerekkel! 2...

Szülők, tini gyerekkel! 2 pofon hazugságért. Csak szerintem túlzás?

Figyelt kérdés

Egy rokonomról van szó. A lánya azt mondta neki, hogy elmegy egy barátnőjéhez. Közben egy másik lányhoz ment. Mikor hazaért, 2 hatalmas pofon várta. Csak szerintem túlzás ez? A lány 15 éves.

Szülők!!! Válaszoljatok!

2013. máj. 22. 23:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat. és megértek mindenkit, tényleg van már a rovásán a lánynak, csak megsajnáltam, ez minden. és kíváncsi voltam mások véleményére, ki mit gondol erről a pofozkodós dologról.

számomra hazugságért túlzásnak tűnt a dolog, de mondom, a férjemmel még nincs gyerekünk, viszont én az ilyesfajta bánásmódot mindig elleneztem. a büntetést nem!

remélem nem jutok el arra a pontra, hogy meg kelljen pofoznom a gyerekemet. számomra ez megfélemlítés, nem tartom elfogadható módszernek. megsajnáltam a kislányt. ennyi az egész.

tudom , most azt mondjátok, majd megtudom, ha kamasz lesz a gyerek:) és lehet, hogy addigra változni fogok.

pusztán csak véleményt akartam, és tényleg ne essen senki egymásnak.

2013. máj. 29. 02:11
 32/34 anonim ***** válasza:
kedves semnior a mai tinik a média miatt lettek ilyenek+amiatt ,hogy az előző generációt is kb félrenevelték és elég sok lett a rossz szülő aki nem törődik a gyermekével,és sokan bánatukban a barátaik mellett és az alkoholban ,cigarettában keresnek vigaszt.
2013. máj. 29. 10:28
 33/34 Gyurmagyuri05 válasza:

24.

Tudod te, mit beszélsz? Sajnos ma még mindig rengeteg hülye szülő van, akik verik a gyerekeiket, mert megragadtak a 80-as évek végén, amikor még oké volt nadrágszíjjal meg (nem vicc) FAKARDDAL ütni a gyerekeket! (Azért mondom ezt, mert most vagyok 15 éves - fiú, nyilván, a 14 éves húgomhoz hozzá se nyúlnának - vagyok, és dettó ugyanezt élem át most is!)

2022. okt. 17. 23:03
 34/34 Gyurmagyuri05 válasza:
* a szüleim nem nyúlnának hozzá, rossz az, aki rosszra gondol
2022. okt. 17. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!