Szülők, tini gyerekkel! 2 pofon hazugságért. Csak szerintem túlzás?
Egy rokonomról van szó. A lánya azt mondta neki, hogy elmegy egy barátnőjéhez. Közben egy másik lányhoz ment. Mikor hazaért, 2 hatalmas pofon várta. Csak szerintem túlzás ez? A lány 15 éves.
Szülők!!! Válaszoljatok!
köszönöm szépen a válaszokat. és megértek mindenkit, tényleg van már a rovásán a lánynak, csak megsajnáltam, ez minden. és kíváncsi voltam mások véleményére, ki mit gondol erről a pofozkodós dologról.
számomra hazugságért túlzásnak tűnt a dolog, de mondom, a férjemmel még nincs gyerekünk, viszont én az ilyesfajta bánásmódot mindig elleneztem. a büntetést nem!
remélem nem jutok el arra a pontra, hogy meg kelljen pofoznom a gyerekemet. számomra ez megfélemlítés, nem tartom elfogadható módszernek. megsajnáltam a kislányt. ennyi az egész.
tudom , most azt mondjátok, majd megtudom, ha kamasz lesz a gyerek:) és lehet, hogy addigra változni fogok.
pusztán csak véleményt akartam, és tényleg ne essen senki egymásnak.
24.
Tudod te, mit beszélsz? Sajnos ma még mindig rengeteg hülye szülő van, akik verik a gyerekeiket, mert megragadtak a 80-as évek végén, amikor még oké volt nadrágszíjjal meg (nem vicc) FAKARDDAL ütni a gyerekeket! (Azért mondom ezt, mert most vagyok 15 éves - fiú, nyilván, a 14 éves húgomhoz hozzá se nyúlnának - vagyok, és dettó ugyanezt élem át most is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!