Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, tini gyerekkel! 2...

Szülők, tini gyerekkel! 2 pofon hazugságért. Csak szerintem túlzás?

Figyelt kérdés

Egy rokonomról van szó. A lánya azt mondta neki, hogy elmegy egy barátnőjéhez. Közben egy másik lányhoz ment. Mikor hazaért, 2 hatalmas pofon várta. Csak szerintem túlzás ez? A lány 15 éves.

Szülők!!! Válaszoljatok!

2013. máj. 22. 23:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
*velem
2013. máj. 24. 20:49
 22/34 anonim ***** válasza:
63%

Az agyam eldobom hogy már tiltani sem lehet? :O Álljon már meg a menet! Már ott tartunk hogy a gyereknek mindent lehet, mert még gyerek...Nehogy rákiabáljunk, meg megtiltsunk valamit,mert akkor oda a jófejanya státusz... Meg sérül a lelkivilága, hát persze...

Nincs egy egységes használati utasítás a gyerekekhez, mindenkinél más válik be. Lehet hogy sok gyereknél elég a jófejség és a beszélgetés, de aki nem ilyen szerencsés az mit csináljon? Várja a csodát és ne csináljon semmit?

2013. máj. 24. 21:19
 23/34 anonim ***** válasza:
67%
tiltani lehet ,de rettegésben tartani nem érdemes.
2013. máj. 25. 10:38
 24/34 anonim ***** válasza:
41%
Mi lenne, ha őszinte lenne? Istenem, a gyereket meg kell nevelni valahogy! Ez nem rettegésben tartás, ezek a mai fiatalok nem tudják mi a rettegés, hidjétek el. Régen szíjjal megverték otthon a gyereket, de legalább normális ember lett belőle, ma meg pátyolgatva vannak , és nézzetek meg milyen emberek lesznek? Istenem!! ..
2013. máj. 25. 13:19
 25/34 anonim ***** válasza:
33%
Túlzás. Mit képzel magáról az az anya?
2013. máj. 25. 17:25
 26/34 anonim ***** válasza:
35%
Képzeld, utolsó, hogy az anya, az akinek meg kell nevelnie a gyerekét, illetve az apának, azért ők a szülők! De remélem neked egy nagyon hazudós és rossz gyereked lesz, hogy tapasztalhasd!
2013. máj. 25. 18:02
 27/34 A kérdező kommentje:

valamilyen szinten mindenkinek igaza van. hazudott a lány. ez tény. voltak más dolgai is. pl szobafogságban volt, de elment otthonról, és úgy lett pasija... a szobafogság pedig azért volt mert 7ből bukott félévkor.

a barátnős dolog egyébként úgy derült ki, hogy pont az a barátnő felhívta anyukát, akihez a lány ígérte, hogy megy... akkor már bukta volt a dolog, mert a barátnő azt mondta nem tudja adni épp, mert fürdik:) - mielőtt elindult otthonról, akkor fürdött le.

később felhívták újra, de már nem tudta kimagyarázni miért nem tudja adni.

mikor hazaért az anya rákérdezett hol járt, akkor is azt a lányt mondta, akit az elmenetele előtt, erre kapta az első pofont, akkor újra megkérdezte az anyja, megint ugyanazt mondta a lány, erre kapott még egyet...úgy tudom, végül bevallotta.

én csak megsajnáltam a lányt.... ez az én vaj szívem miatt van.

és oké, hogy nevelés meg minden, de ilyenkor eszembe jut, lehet hogy fél az anyjától ezért hazudott, amin nem csodálkoznék!

én sem mondtam el dolgokat anyámnak gyerekkoromban, pedig 2x ha bántott, mégis féltem tőle.

2013. máj. 25. 20:34
 28/34 senior24 ***** válasza:
57%

22-es nek tökéletesen igaza van.Már ott tartunk h nevelni sem lehet.A tinik meg kikérik maguknak azt h a sz'rságaikért ne kapjanak semmit.Mert a pofon az tulzás?Hm..Érdekes,de ha normálisan szolnak nektek,akkor is ugyanugy csináljátok vagy vannak olyanok is akiknek nem elég szolni mert egyszerüen hatástalan.

25-ös :Miért ti mit képzeltek magatokrol kedves tinik?Mindenhez jogotok van igaz?Mindenhez csak jogotok.Jogotok van ehhez vagy ahhoz,de felelösség vagy bármiféle kötelezettség vagy bármiért tennetek kell egy kicsit,az már nem müködik igaz?Elvárjátok h az ember csak pénzeljen titeket,meg h kinyalja a sz'ros kis zsenge p'csátokat,de ha anyuci szol vmiért jogosan akkor mindjárt mit képzelnek magukrol?De az uj ruhákat parfümöket bulikat arany kalitkát meg jolétet,azt elvárjátok,de ha a szülő szol akkor egy ge'ci igaz?

2 pofon és tulzás?De amit ti csináltok(áés hagy ne részletezzem meg soroljak fel példákat)az nem durva igaz?Az h ilyeneket csináltok az pont azért van mert nem vagytok nevelve,pedig egy gyereket nevelni kell természetesen az arany középuton.Természetesen nem arra gondolok h üssék verjék a gyereket,de arra sem h annyira ki legyen neki nyalva h még a villanyt sem legyen hajlando lekapcsolni maga után vagy egyedül megkenjen egy kenyeret és még sorolhatnám.Régen pofon volt,ma már Iphone vagy mi a f'szom?Ha szemét dolgot tesztek akkor meg kell titeket jutalmazni egy Iphonnal vmelyik T-mobilban?Ti ugy pofáztok az emberrel mintha a s'ggetekből rángattak volna elő,de a szülő nem szolhat semmit,mert akkor megy face-üzifalra h mekkora csicska szüleitek van.Ti csak akkor tudtok segiteni vagy bármit is csinálni vagy normálisan viselkedni ha kell valami,amugy meg el lehet felejteni azt h ti is megdolgoztok valamiért vagy bármit is segitetek.Most persze jönnek majd h ök igenis segitenek.Tisztelet a kivételnek még mielőtt letámadna a sok kis cybergyerek!Nem vagyok öreg még mielött öskövületnek hinnétek!

2013. máj. 27. 20:12
 29/34 senior24 ***** válasza:
60%
Most jönnek majd azzal h 2013 van!ÉS?Akkor nincs nevelés?Akkor a gyerek neveli a szülőt?És sok szülő engedi is,mert azt hiszi ha rászol a gyerekre vagy ha nem nyalja neki ki a p'csáját akkor rossz szülő.Meg h mit szol érte a gyerek.Érdekes h azok az emberek akik kaptak pofont anno azok most mai fejjel már belátják h szükség volt arra az atyai vagy anyai észheztéritő pofonra és nagyon szeretik a szüleiket.Akkor lehetett ma már nem?Vagy hogy is van ez kérem?Ma már nem tudja elviselni egyik kinyalts'ggü tini lelkivilága sem? :D :d :D Na ne vicceljünk kérem!!!!!!
2013. máj. 27. 20:17
 30/34 senior24 ***** válasza:
Egyébként meg 24-es,neked is igazad van tökéletesen.Meg lehet nézni a mai tiniket.Pfff.....Honnan tudnák szerencsétlenek h mi az igazi probléma vagy h mi az ha kapnak egy pofont pl.?Amikor nem pofonnal hanem Iphone-nal vannak nevelve.Én nem azt mondom h ötve verve legyen az a gyerek,de azért ha olyant csinál,akkor csak merjen már egy kicsit talpra állni a mai szánalmas sorozat-gyártott adroid ultra modern szupernyuka.Utána meg csodálkozik olyan lesz a gyereke h már a csillagos égig elveti a sujkot.Meg a csodálkozo fej,h nem érti h miért van ez.Komolyan mondom!
2013. máj. 28. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!