Szülők, tini gyerekkel! 2 pofon hazugságért. Csak szerintem túlzás?
Egy rokonomról van szó. A lánya azt mondta neki, hogy elmegy egy barátnőjéhez. Közben egy másik lányhoz ment. Mikor hazaért, 2 hatalmas pofon várta. Csak szerintem túlzás ez? A lány 15 éves.
Szülők!!! Válaszoljatok!
legközelebb nem mond majd semmit
nem drogozott nem lopni ment, max másik ismerőshez
anyuka magát is pofozza ha nem tartja be a szavát 100%-ban?
Hmm...Olyan nagy elvárás manapság, hogy a gyerek ne hazudozzon és tanuljon??? Pedig ennyi lenne csak a feladata... Csak az a komoly probléma, ha drogozik???
Ha szép szóval nem megy a nevelés, akkor stratégiát kell váltani. Hogy a pofon jó vagy rossz megoldás, azt döntse el mindenki, de azért ne sajnáljátok már ezt a gyereket...
Ti mit csináltok, ha a szép szó sem, és egyéb büntetés sem hat?? De komolyan érdekel...
Hát pl, ha a közelmúltban volt, valami komolyabb dolog, amiben hazudott, és most 'vékony volt a jég', de kikönyörögte a bizalmat, és mondhatni a lány nem is foglalkozott vele, na akkor szerintem reális a pofon. Nem azt mondom, hogy én felpofoznám a gyereket, de megértem a szülőt. Bár utána illene valamit szólni a gyerekhez, mármint mégis mi volt ez a pofon... Mondjuk egynél illett volna megállni.
15/F
Mert mostanában csak az a rossz gyerek aki, lop, drogozik, iszik? A többit, aki hazudik, szemtelen, balhézik avassuk szentté? Most ez mi? És van ahol a szép szó meg a beszélgetés nem segít, mert a 15-6 éves gyerek konkrétan lesz.rja hogy mit mond az apja-anyja, hiába akarnak csak jót. És nem mindig a szülő hibája, mert az iskolában is keveredhet rossz társaságba, ahonnan meg aztán nehéz kiszakítani, mert nincs ott a szülő. Én jogosnak érzem a két pofont, én is kaptam, mikor hazudtam, azóta totál őszinte vagyok anyáékkal, pedig már nem vagyok kamasz. És ha történik a gyerekkel valami? Elhiszem én hogy bármikor történhet, de csak jobb tudni, hogy hol van, nem?
A mostani kamaszoknak úgy kell vigyázni a lelkére, mint a hímes tojásra, mert aki lekever jogosan egyet a gyerekének, az már szadista állat, ugye, és magában kell keresnie a hibát.
Én jó nevelést kaptam, életemben kétszer kaptam pofont, de megtanultam hogy őszintének kell lenni, és abban az időszakomban én sem hallgattam volna anyáékra, mert lázadozni próbáltam, de a pofon kijózanított. Azóta is hálás vagyok nekik, pedig akkor piszok sz.rul esett.
egyértelmű miért hazudott retteg az anyjától" aki tiltással nevel hazugságra nevel"
sztem az lehetett hogy az anyuka azt a barátnőt jobban ismeri oda elengedte de a lány másikhoz akart menni ahova nem engedte volna el ezért hazudott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!