Tényleg lopásnak számít, ha a tanárok elveszik a telefont a gyerekektől?
Az igaz h normálisabb lenne szerintem ha kib'szná órárol ugy h a lába se érje a földet és bevágjon egy igazolatlant.Viszont ha elveszi és vissza is adja,akkor az nem lopás.Rengeteg embernél meg lehetne ezt csinálni,mert olyan nagyképü kis g'ciládák vannak h arra sem hajlandóak h ne zavarják az órát és mások tanulását sem,aztán ha elveszik a telot vagy kapnak egy igazolatlant,akkor meg mennek gazdag apucihoz panaszkodni,természetesen ugy h a sztoriban ök nem vesznek részt,és igy ugy állitják be a dolgokat h a tanár csak ugy gondolt egyet és elvett egy telot vagy osztott egy igazolatlant.Ha meg fontos hivás vagy valami más,akkor meg szoljon a tanárnak és kérje ki magát addig az orárol h telefonálhasson,de amikor a másikak tanulni és odafigyelni szeretnének,akkor senkinek sem hiányzik egy két elkényeztetett kis barbi baba vinnyogása meg vonyítása,mert üziznek ezerrel a face-en.
Mindent megtesznek annak érdekében h megkapják azt ami jár nekik mert kiharcolják és utána ök vannak a legjobban megsértődve és persze rá sem jönnek vagy nem is akarnak rájönni(és inkább ez utobbi gaz)h miért kapták!
Tulajdonképpen nem teheti meg. A tanár megkérhet órán, hogy az asztalára rakd ki a telefonod, mert használtad, de azt óra végén visszaadni köteles.
Általánosban nálunk szokás volt az, hogy ha óra közben valakinek a tanár telefont látott a kezében ( akár kikapcsolt állapotban is - mindegy, hogy csak kivette a zsebéből mert keresett valamit benne, vagy hasonlók ) akkor elvette, betette egy széfbe, és elzárta, majd a szülő mehetett érte. Nos, ezt nem teheti meg. És ez már nem fegyelmezés kategória, hanem eltulajdonítja a tárgyat, még ha vissza adja is. Mert mi van akkor, ha én szünetben telefonozni akarok? Azt semmi sem tiltja, azzal töltöm a szabadidőm, amivel szeretném, de ebben az esetben ezt nem tudom megtenni. :)
( Megjegyzem, amikor általános iskolás voltam, még nem voltak okostelefonok. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!