Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg lopásnak számít, ha a...

Tényleg lopásnak számít, ha a tanárok elveszik a telefont a gyerekektől?

Figyelt kérdés
Például tábor alatt.
2013. máj. 22. 19:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A házirendet be kell tartani, be kell tartatni, ott a tanár felel a kiskorúért,nyugodtan elveheti,majd a végén visszaadja, nem lopja el.
2013. máj. 22. 19:41
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Tábor alatt szerintem nem veheti el. Miért is tenné? Ott miért ne lehetne telefonálni?

Ha tanórán használja a diák, akkor érthetőbb, bár akkor sem tartom korrektnek, hogy elvegye más tulajdonát. Kapcsoltassa ki a gyerekkel a telefont, vagy ha mégsem teszi, küldje ki óráról, mert zavar és vágjon be neki egy igazolatlant.

2013. máj. 22. 19:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor általánosban óraadó voltam, ott az volt a házirendben, hogy ha a gyerek tanóra alatt használja a telefonját, akkor ki kell vele kapcsoltatni, utána el kell tőle venni, és csak akkor lehet visszaadni, ha az egyik szülő bejön érte az iskolába.

Táborokban nem tudom, hogy van.

2013. máj. 22. 20:05
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lopás,elveheti,hiszen visszaadja a végén.
2013. máj. 22. 20:15
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Fegyelmezésnek.
2013. máj. 22. 20:17
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem tábor alatt nem korrekt.

Mert mi van akkor, ha anyuka fel akarja hívni a csemetét? Ha nincsen benne a tábor házirendjében, akkor nem kéne elvennie. De nem számít lopásnak.

2013. máj. 22. 20:28
 7/25 anonim ***** válasza:
Én azért vizsgálnám azt is, h milyen szituációban vette el a tanár a telefont. Mondjuk a kissrác befényképezgetett viccből a lányok szoknyája alá, na ilyenkor tuti elvenném, és ha majd lehiggad visszakapja.
2013. máj. 22. 21:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak úgy minden ok nélkül nem szoktak a tanárok telefonokat elszedegetni. Sőt, én csak többszöri felszólítás után szoktam elvenni.
2013. máj. 22. 21:23
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan oka volt rá, hogy elvette. Nem számít lopásnak. Illetlenség a tábor alatt is olyankor játszadozni a mobillal amikor foglalkozás van.
2013. máj. 22. 21:34
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lopás,de ha baj van és a tanár elvette a telefont,akkor az már gáz.
2013. máj. 22. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!