Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudom "kikapcsolni" az...

Hogy tudom "kikapcsolni" az anyámat?

Figyelt kérdés

Kis részlet az életemből:

Tévét nézek, erre bejön és átkapcsol egy másik csatornára és ha odamegyek és elkérem a távirányítót akkor azt mondaja hogy inkább takarítsd ki a szobádat a tévézés helyett(a szobám rég tiszta amikor az övé mint ha bomba robbant volna, újságok a földön, tegnapi kaja a polcon, csokipapír hegy az asztalon), ha éppen msn-ezek a haverjaimmal akkor elkezd ordítozni a konyhából hogy nem gépeztél eleget?! amikor csak 20 perce gépezek és ha kell bejön és kihúzza a konnektorból a gépet és nem is érdekli ha bármi baja lesz! Ha horrort nézek akkor a durva részeknél eltakarja a szemem hogy ne élvezzem a filmet -.-

Ha káromkodást lát egy honlapon akkor gyorsan kinyomja a monitort. Ha kimondom hogy francba akkor nincs tévé 1 hétig! Nem habozhatom be a hajam mert azt mondja hogy, Majd meggondolod hogy beállítod-e a hajad amikor majd kihullik a habtól! Nem hordhatok menő cuccokat mert azt mondja hogy, majd ez miatt meg fognak támadni az utcán és mehetünk 160-nal a kórházba(Amit hordhatok: fehér póló,melegítő gatya, kötött sapka, kötött pulcsi)! Mindig leéget: A mamámmal jöttek értem az iskolába és a haverjaim és a barátnőim előtt a mamámmal majd 10x megpuszilt, a fojosón rohanok a büfébe és azt mondja hogy gyere vissza vagy hátrakötöm a sarkad és kézenfogva kell végigmenni minden osztály előtt. Ha négyest hozok haza akkor nincs tévé 3 napig. Segítsetek!

2009. okt. 3. 16:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

te szegény

anyukád úgy tekint rád, mint valami ovisra, te vagy a kicsi szemefénye, közben észre sem veszi, hogy megfojt :(

apukád merre van?

barátkozz és lógj a haverjaiddal sokat az parkban

vetess biciklit, rollert, görkorit

és próbálj meg leülni anyukáddal, és mondd meg neki, téged mennyire nyomaszt és bánt a viselkedése, hogy amit csinál az neked nem jó

apukád külön él tőletek? milyen körülmények között?

mennyire szereted? mert esetleg hozzá is odaköltözhetsz ha anyukád nem bír megváltozni

2009. okt. 4. 17:54
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Ez tényleg elviselhetetlen élet csak ugyan azt tudom tanácsolni mint a elötem szólok ja és ne engedelmeskedj neki hagy vegye észre magát.14/F ám anyádnak nincs valami pszihés problémája?
2009. okt. 5. 13:41
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
az én anyám is ilyen :((( de ez amit a te anyukád csinál az már túlzás!! beszélj vele
2009. okt. 6. 14:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
az off gombbal.;)
2009. okt. 7. 11:58
 15/24 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, azt mondta hogy:

Attól még hogy más ilyen állat módon neveli a gyerekeit, attól még nekünk nem kell!

Szerintetek? Vmi nincs rendben vagy vmi nincs rendben!

2009. okt. 7. 12:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Apukáddal mi van?
2009. okt. 7. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:

omg,ez az állat mód hogy nem kell kézenfogva menned vele?

Hát én egy szép beutalót ajándékoznék karácsonyra neki,az elmegyógyintézetbe.

2009. okt. 7. 20:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem festetthetem be a hajamat, pedig az osztályban sok gyerek (még a fiúk is festik. Nem hordhatok menő cuccokat, mert ˝a többiek se hordanak ilyeneket˝. Hiába könyörgök, mondhatok neki bármit, de mindig azzal jön, hogy melyik osztálytársadnak van ilyen meg olyan? Hát istenem! Azok közül a 8 lány közül aztán marha sokat lehet nézni. Én titokban szoktam felvenni karikafülbevalót és furán fésülni a hajamat.

12/L

2009. okt. 8. 15:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Anyukád mivel foglalkozik hogy így ráér? Szerintem saját életet kéne hogy éljen.
2009. okt. 9. 03:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom mielőtt olvastam h 12/F vagy azt hittem h lány vagy..

13/L

2009. okt. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!