Hogy tudom "kikapcsolni" az anyámat?
Kis részlet az életemből:
Tévét nézek, erre bejön és átkapcsol egy másik csatornára és ha odamegyek és elkérem a távirányítót akkor azt mondaja hogy inkább takarítsd ki a szobádat a tévézés helyett(a szobám rég tiszta amikor az övé mint ha bomba robbant volna, újságok a földön, tegnapi kaja a polcon, csokipapír hegy az asztalon), ha éppen msn-ezek a haverjaimmal akkor elkezd ordítozni a konyhából hogy nem gépeztél eleget?! amikor csak 20 perce gépezek és ha kell bejön és kihúzza a konnektorból a gépet és nem is érdekli ha bármi baja lesz! Ha horrort nézek akkor a durva részeknél eltakarja a szemem hogy ne élvezzem a filmet -.-
Ha káromkodást lát egy honlapon akkor gyorsan kinyomja a monitort. Ha kimondom hogy francba akkor nincs tévé 1 hétig! Nem habozhatom be a hajam mert azt mondja hogy, Majd meggondolod hogy beállítod-e a hajad amikor majd kihullik a habtól! Nem hordhatok menő cuccokat mert azt mondja hogy, majd ez miatt meg fognak támadni az utcán és mehetünk 160-nal a kórházba(Amit hordhatok: fehér póló,melegítő gatya, kötött sapka, kötött pulcsi)! Mindig leéget: A mamámmal jöttek értem az iskolába és a haverjaim és a barátnőim előtt a mamámmal majd 10x megpuszilt, a fojosón rohanok a büfébe és azt mondja hogy gyere vissza vagy hátrakötöm a sarkad és kézenfogva kell végigmenni minden osztály előtt. Ha négyest hozok haza akkor nincs tévé 3 napig. Segítsetek!
te szegény
anyukád úgy tekint rád, mint valami ovisra, te vagy a kicsi szemefénye, közben észre sem veszi, hogy megfojt :(
apukád merre van?
barátkozz és lógj a haverjaiddal sokat az parkban
vetess biciklit, rollert, görkorit
és próbálj meg leülni anyukáddal, és mondd meg neki, téged mennyire nyomaszt és bánt a viselkedése, hogy amit csinál az neked nem jó
apukád külön él tőletek? milyen körülmények között?
mennyire szereted? mert esetleg hozzá is odaköltözhetsz ha anyukád nem bír megváltozni
Beszéltem vele, azt mondta hogy:
Attól még hogy más ilyen állat módon neveli a gyerekeit, attól még nekünk nem kell!
Szerintetek? Vmi nincs rendben vagy vmi nincs rendben!
omg,ez az állat mód hogy nem kell kézenfogva menned vele?
Hát én egy szép beutalót ajándékoznék karácsonyra neki,az elmegyógyintézetbe.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem festetthetem be a hajamat, pedig az osztályban sok gyerek (még a fiúk is festik. Nem hordhatok menő cuccokat, mert ˝a többiek se hordanak ilyeneket˝. Hiába könyörgök, mondhatok neki bármit, de mindig azzal jön, hogy melyik osztálytársadnak van ilyen meg olyan? Hát istenem! Azok közül a 8 lány közül aztán marha sokat lehet nézni. Én titokban szoktam felvenni karikafülbevalót és furán fésülni a hajamat.
12/L
Komolyan mondom mielőtt olvastam h 12/F vagy azt hittem h lány vagy..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!