Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti engednétek 13...

Anyukák! Ti engednétek 13 éves gyermeketeknek az ilyen szerelmet?

Figyelt kérdés
Ez ilyen tiniszerelem. Én vagyok a 13 éves lány. Megismerkedtem egy fiúval, Ő 13 éves. Egy hete járunk, vagyis több van köztük, mint barátság. Minden nap hazakísér, amikor megy el megölel és egy puszit ad, kézenfogva sétálunk tanulás után délutánonként, esetleg majd lehet, hogy lesz csók is. Nagyon sokat beszélgetünk. Mindketten kitűnő tanulók vagyunk, amióta tart ez a kapcsolat, jegyeink nem romlanak. Ismer engem anya, tudja, hogy nem adom be a derekam hamar. A szex eszünkbe sem jut! Engednétek/engednék az ilyen kapcsolatot? Csók még lehet? Szeretjük egymást, nem divatból! A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2013. máj. 17. 21:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem siman meg lehet egy ilyen kapcsolatot engedni. Ahogy irod, hogy beszelgettek, meg fogjatok egymas kezet...ez tok aranyoso. Aki irta, hogy nem engedne: Megis mi rossz van benne? Meg a csokig sem jutottak el, nem taperoljak egymast, joforman majdnem ugyanaz, mintha csak baratok lennenek, ennyit a haverjaikkal is loghatnanak akar, akkor haverjai se legyenek? Vagy az a baj, hogy szerelmes, es ezzel eltereli a tanulasrol a figyelmet? Mert a szerelem az ugy mukodik, hogy en kitalalom, hogy az leszek, vagy se. Ha tiltjak neki, akkor egyreszt elmergesedik a kapcsolat a gyerek es szulo kozott, masreszt szomorusagot okoznak a lanyuknak es meg jobban a szerelemre fog gondolni. Irasodbol kiderul, hogy valoban nem erdekel titeket a szex, amiket csinaltok, nagyon messze all tole. A csok meg ilyen idos korban nem olyan, mint ket erettebb tininel vagy felnottnel. Attol, hogy csokolozik valaki, nem biztos, hogy tobbet akar.

Vagy a lehurrogok magukbol indulnak ki?

2013. máj. 22. 21:54
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok felnőtt nem örülne neki amit nem értek miért! Ne mondják hogy nekik nem volt tizenévesen barátjuk akikkel kézenfogva járkáltak!
2013. aug. 22. 13:01
 33/36 anonim ***** válasza:
Persze, hogy engedném! Miért ne? 13 évesen már lehet szerelmes az ember, ebben nincs semmi rossz.
2016. aug. 17. 20:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy 3 éves kérdés, na mindegy :)
2016. aug. 17. 20:07
 35/36 anonim ***** válasza:

Persze,a barinöm 11évesen kezdte

18/N

2019. jan. 25. 15:30
 36/36 anonim ***** válasza:
2013-as kérdés... Vajon itt vagy még, Kérdező?
2019. febr. 6. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!