Anyukák! Ti engednétek 13 éves gyermeketeknek az ilyen szerelmet?
Mi a barátommal nemrég jöttünk össze, osztálytársak vagyunk, ő egy évvel idősebb, mint én. Eleve ebben az évben nem voltak annyira jó jegyeim, ezért úgy néz ki, lesz egy hármasom is. Anyu kicsit ki van akadva. Sehova nem mehetek nyáron. :(
És egyik nap finoman rákérdeztem, hogy mit szólna, ha lenne barátom. Azt mondta, nagyon mérges lenne, hogy ennyi idősen hogy merem. Ő 60 éves és kicsit maradi(későn születtem, ez van).
Ezért most titokban van a kapcsolatunk, és én tényleg szeretem, ő nem olyan, hogy csak úgy "legyen kit mutogatni", tényleg szeretjük egymást, mint ahogy ti is, kedves kérdező, az elmondásod alapján.
Anyu nem tudja, hogy járunk, azt se tudja, hogy szeretem. De lehet hogyha megtudná, azonnal megpróbálna eltiltani tőle, mert igaz, esze van a gyereknek, de bukásra áll töriből, és könyörögtem már neki, de nem hajlandó tanulni. Pedig nagyon okos. Már ott tartunk, hogy én korrepetálom.
Nem biztos, hogy válasz a kérdésedre, sőt egyáltalán nem az... Akkor azért még normálisan is: én engednélek titeket, ha a lányom lennél. :D
L/13
Nekem a barátom 13 (én 14l) az ő szüleinek és az én szüleimnek sincs baja vele hogy együtt vagyunk.
Ma egész nap együtt voltunk vele és a szüleivel.. nagyon kedvelem őket..mindkettőnk átlaga 4,2 felett van (az övé 4,3 az enyém 4,5) 3 hónapja vagyunk együtt.. csók volt.. más nem lesz egyenlőre.. ráérünk vele. :)
Sok sikert nektek!:)
én is engedném, ha szex nem lenne még
az korai lenne
de csókot engednék
max annyi, ez még aranyos, de nagyon tinik, ártatlanok vagytok még többhöz
meg rá is értek bőven
6 vagyok.
Azért mert 13 évesen ne ezen járjon majd az esze.Ennyi idősen még nem volt barátom.Jól elvoltunk a barátnőkkel.Sétáltunk,beszélgettünk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!