Mit tennétek ilyenkor?
Ezek után simán ajtó becsuk. Az az ő otthonuk ez a tietek. Nem engedném át ha nem viselkedik rendesen. Állíts fel szabályokat ha tetszik nekik ha nem. A te otthonodban van amit lehet van amit nem. A saját gyerekeidet át sem engedném a helyedben hozzájuk. Persze jóban kell lenni, de bármi áron? Mond meg a szülőknek hogy mától szigorú szabályok lesznek és ha tetszik nem be kell őket tartani.
Légy erős és hagyd hogy érzelmileg zsaroljanak.
Ha átakarnak menni hozzátok,akkor beszéljétek meg,hogy Nálatok mit lehet és mit nem lehet tenni és mondani.Ha ezt betartják átjöhetnek,ha nem tartja be akkor pedig viszlát!Az a ti házatok és nem kell hogy a Te gyerekeid lássák a rossz példát.
Ha pedig Ti vagytok náluk ne foglalkozz a fiúval,ne szólj rá.Náluk ez megengedett dolog sajnos és ha Te szólsz rá vita lesz belőle.
Megint az első vagyok.
Ezek után én nem nézném hogy megharagszanak vagy nem, megmondanám nekik a magamét. A helyzet csak még rosszabb lesz, a gyerek már pontosan tudja azt tehet amit akar. Pláne bezárnám az ajtó és ha kérdi miért, mond meg hogy neked ez így nem megy, vagy változtatnak vagy keressen más barátot. A férjed attól még jóban lehet velük. Mellesleg szerintem neki azért melléd kéne állnia és neki kéne beszélni az okos sógornőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!