Az normális hogy egy 16 éves lánynak nem engedik a szülei hogy pasija legyen?
Tiniként azt hittem nem normális.
Szülőként azt hiszem normális. (Teljes tiltás persze soha nem megoldás.)
Amúgy ide most kamaszok járnak pontozni feltételezhetően. Nekik egyértelmű, hogy nem normális, ha nem "pasizhatnak" 16 évesen.
De majd, ha a lányuk állít be egy pasassal (és nem egy jóravaló fiúval), majd kettéáll a fülük. De ez a jövő zenéje.
Igen, főleg annak tudatában, mit csinálnak a tizenévesek a bulikban és milyen link alakokat képesek összeszedni...
A pasihoz még kicsi vagy, maximum barátod lehet. A legjobb az lenne, ha az iskolára koncentrálnál elsősorban, és csak utána jönne a szórakozás és a "pasizás".
Én írtam a pontozós választ, meg a 7.et.
Nem akarok vitatkozni, meg nem is nagyon érdekel, ki hogy neveli a gyerekét, mert semmi közöm hozzá. Viszont elmondom a saját példám. Nekem pont 16 évesen lett először barátom. (ez négy éve volt, és ennek ellenére az iskolámban ez furcsának számított, mert mindenki már jópár srácon volt ekkor túl, szóval engem "későn érőnek" tituláltak ilyen téren)A szüleim engedték, örültek neki, aztán mikor megismerték, akkor is pozitív véleményük volt róla. Nagyon meghatározó jelenség volt az életemben, és örülök, hogy nem tiltottak. (ha tiltottak volna is meglettek volna a módszereim, tehát mindegy). Szerintem a kamaszkori szerelem az egyik legszebb dolog, mert akkor mindenki sokkal szentimentálisabb, másként éli meg. És ez nem a mai generáció, ez régen is így volt szerintem.
Mellesleg érdekes olvasgatni, hogy például a szexualitás kategóriában szintén felnőttek azt mondják, 16 évesen már nyugodtan lehet szexelni, itt meg azt, hogy barátja se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!