Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha anya lecsúnyázo...

Mit tegyek, ha anya lecsúnyázott? 16/L

Figyelt kérdés
Persze nem szószerint: még XY is szebb nálad, a szépséged párosul a kedvességeddel. A szívem törik össze ilyenkor. Nem is ismertem a nagymamámat akitől állítólag ezeket a ''csodálatos'' géneket örököltem. Az alakom nagyon jó, de az arcom tényleg nem a legszebb.
2013. máj. 2. 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Anyukád féltékeny rád, mert te fiatal vagy és csinos ő meg egy öregedi tyúk. (már bocs) Hidd el lesz az a fiú akinek tetszeni fogsz. Ne foglalkozz anyukáddal. Mindenki szép a maga módján.
2013. máj. 2. 20:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem ilyen egyszerű, tényleg csúnya az arcom.
2013. máj. 2. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan mi a baj az arcoddal?
2013. máj. 2. 20:33
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Esetleg kép?
2013. máj. 2. 20:39
 5/17 anonim válasza:
25%
Küldj egy képet és megmondom igaza van e v csak féltekeny stb,lány vagyok.
2013. máj. 2. 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Én sem vagyok egy szépség,de anyukámnak mindig az voltam,nem értem hogy mondhat ilyet egy anya a kamasz lányának.Ne foglalkozz Vele,Valakinek Te leszel a legszebb hidd el!!!!!Úgy fog szeretni ahogy vagy és kész!!!
2013. máj. 2. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
szia:) jaj szivem,ne mondj ilyet,hogy csunya vagy! nincsen olyan,hogy nem lehetsz szep. a szepseg mindenkinel mas jelent. nemsokara jon az a fiu,aki tokeletesnek lat, es noveli az ombizalmad,ha dicser! anyukad erzeketlen, mindenki gyonyoru a maga modjan,ahogy teis! nemtudom hogy kepes ilyet mondani a sajat gyerekere.. tegy meg nekem egy szivesseget,es ne mond magadra hogy nem vagy szep:) 15L
2013. máj. 2. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,az élet nem erről szól,hogy ki a csúnya meg ki a szép.Nézd meg azokat a szerencsétlen kis plázak*rvákat,szerinted melyik férfi fogja őket megbecsülni?Mert hogy a mostani páwák észheztérnek az valószínű,dehogy ezek az ostobenkó k*rvák nem fognak rájuk mosogatni meg főzni meg mosni,az is biztos!Anyáddal se kell törődnöd,magadnak kell megfelelned.

17/L-engem keresztanyám csúnyázott le mindig.

2013. máj. 2. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
hogy mondhatott anyukád neked ilyet? az én fiamnak jó nagy fülei vannak, de számomra a világ legszebb fülei!
2013. máj. 2. 23:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit mondanék mosolyogva, hogy "szerencsés vagyok, hogy rád hasonlíthatok". Sértegesse saját magát!

Az enyém azt szokta mondani nekem, hogy "olyan makacs vagy és akaratos", erre mondtam, hogy "szerinted kitől örököltem?"...

2013. máj. 3. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!