Ti hogy emlékeztek arra az időszakotokra, amikor üvegezőst játszottatok? Nem veszélyes az?
Figyelt kérdés
Én 18 évesen játszottam olyat.Megis bántam. :( Jó volt.Mindenki csókolgatott.aAtán ahogyan kimentünk már nem volt olyan jó.Jöttek a fiúk barátnői. :D2013. ápr. 30. 15:58
11/14 anonim válasza:
mi szerintem 10 évesen kezdtük:D
semmi veszélyes nincs benne(legalább is,ahogy mi csináljuk),inkább vicces,néha,a feladat teljesítőjének kínos..
Nálunk nem ilyen csókolózós feladatok vannak (túúl régi baráti társaság,ebből gáz dolgok is kialakulhatnak + olyanok vagyunk mint a testvérek lennénk..Egyszóval bizarr lenne...)inkább ilyen undorító/hülye dolgokat adunk egymásnak feladatként:D
12/14 anonim válasza:
Így terjed a mirigyláz ( mononucleosis) Az angoloknál ezért hallgat "kissing disease" becenévre.
13/14 anonim válasza:
nekem lett is mononukleozisom(csókbetegség)(3 hétig feküdtem 39 fokos lázzal ) és lehet hogy az üvegezés miatt,ezért nem jó..
am mi asszem 10 évesen kezdtük, 12 évesen már szájrapuszi volt, de csokot senki nem merte beválallni, de inkább vicces feladatok voltak, mint ilyenek.
14/14 anonim válasza:
Most 22 vagyok, 14 evesen jatszottunk alt suliban. Igy visszanezve eleg artatlan, gyerekes dolgokat csinaltunk. De sztem a mai tinik messze tul veszelyesen, illetve szanalmasan jatszak a dolgot. Örülök, hogy en mar kinöttem azt a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!