Ti hogy emlékeztek arra az időszakotokra, amikor üvegezőst játszottatok? Nem veszélyes az?
Mi régóta játszunk ilyet, azt hiszem, 5. vagy 6. osztályban kezdtük. Persze akkor még lightos feladatok voltak, most már komolyabb és viccesebb feladatokat találunk ki, amikhez azért bevállalósnak kell lenni. Használunk egy olyan szabályt is, hogyha valaki nem akarja megcsinálni a feladatot, beadhat egy ruhadarabot zálogba.
Én nem bántam meg semmit, amit akkor csináltam. A feladatok az ésszerűség határain belül voltak, néha undorítóak, kicsit ciki, de veszélytelenek. Ám amikor kitaláltuk ezt a zálogos dolgot, visszautasítottam néhány dolgot, és bizony nem volt kellemes bugyiban és melltartóban egy párna mögé rejtőzve ücsörögni. Szóval azóta egy szabályt észben tartok: mindig vállald el a feladatot!
Mi 12 évesen kezdtük.(ez leírva szörnyen hangzik..:D) Nem voltak durva feladatok, mi nem puszilgattuk egymást, azt tényleg senki nem akarta...helyette ettünk a másik öléből ropit, meg hasonlók...Élveztük, szerintem nem bántuk meg. :D
16L
Igen, mi már alsó osztályban nyomtuk nagyon-nagyon enyhe, gyerekes feladatokkal.
Olyan 14 éves korunk óta nem nagyon szokás már, iszunk oszt csá. :)
Én most az "én még soha" játékra vagyok nagyon rákattanva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!